Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

0 ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΟΧ

Καλό μήνα σε όλους τους φιλάθλους! Αυτός ο μήνας θα κρίνει πολλά για την μετέπειτα πορεία του ΑΟ Χαλκίς. Η διοίκηση έχει καθυστερήσει, αλλά υπάρχουν θετικά μηνύματα. Άλλωστε σε αυτή τη διοίκηση θέλουμε δεν θέλουμε στηριζόμαστε, καθώς ήταν η μόνη που κατέβασε ψηφοδέλτιο στις εκλογές του ΑΟΧ. 
Το πρωτάθλημα αν και έλεγαν ότι θα ξεκινήσει 6 Σεπτεμβρίου, θα αναβληθεί για τις 27, οπότε υπάρχει χρόνος. Μάλιστα αν τρέξουμε στο παρελθόν, όταν ο Ηρακλής Ψαχνών ανέβηκε στη Γ' Εθνική, τον Αύγουστο είχε συγκροτήσει ΔΣ και προς το τέλος οι μεταγραφές και κατάφερε να βγει πρωταθλητής στη Δ' Εθνική. 
Άλλωστε αν και αυτή η διοίκηση δεν τα καταφέρει, τότε θα λέμε κρίμα που την πήραν την ομάδα... θα μπορούσαμε να τη δώσουμε σε αυτούς τους Χαλκιδέους Επιχειρηματίες που όλο λόγια ήταν και εν τέλη κανείς δεν κατέβασε ψηφοδέλτιο. Δηλαδή αν δεν δεχόμασταν τον Κοτσάτο, τότε ακόμα θα ψάχναμε όχι για παίχτες, αλλά για διοίκηση. 
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων στη συνέλευση που πραγματοποίησε και στην αλλαγή του εκπροσώπου, στήριξε τη διοίκηση, έχοντας μάθει κινήσεις τις οποίες οι δημοσιογράφοι ακόμα ψάχνουν. Όσον αφορά για τα συνδεσμιακά, έχοντας εκπρόσωπο έναν άνθρωπο με ήθος και σεβασμό, τον Σταύρο Μακαρίου, ο σύνδεσμος θα προχωρήσει ακόμα καλύτερα και θα γίνουν περισσότερες κινήσεις. 
Δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε σε κάποιον "ξένο" που ήρθε να βοηθήσει, όταν κανένας Χαλκιδέος επιχειρηματίας δεν ήθελε να πάρει την ομάδα. Απλά όλοι αναμένουμε τις εξελίξεις με ενότητα.
Ελπίζουμε στη συνέχεια να δούμε σωστές κινήσεις και καλές μεταγραφές από την ομάδα και σίγουρα από το σύνδεσμο θα έρθουν πολλές κινήσεις, πάντα με στόχο την ενότητα της πόλης και τη στήριξη της ιστορικότερης ομάδας της Εύβοιας, του ΑΟ Χαλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: