Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

0 ΛΕΒΑΝΤΕ 0-1 ΑΟΧ: Ανώτερος, μπορούσε περισσότερα

Ο ΑΟ Χαλκίς «απέδρασε» με το διπλό από τη Ζάκυνθο, κερδίζοντας με σκορ 0-1 τον ΑΟ Λεβάντε Η ομάδα της Χαλκίδς ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλε τον ρυθμό της και με σκόρερ τον Κώστα Τσούπρο πήρε τη σπουδαία νίκη.
Δεν απειλήθηκε η ομάδα του Δημητρίου, που θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, να αυξήσει τον δείκτη του σκορ! Στο 18′ λοιπόν η Χαλκίδα που πήγε στη Ζάκυνθο αποφασισμένη και με το μαχαίρι στα δόντια, κέρδισε ένα κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Τσατσαρώνης και ο προωθημένος Τσούπρος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1) για τους «νερατζούρι»! Οι Χαλκιδέοι κέρδισαν από την αρχή του ματς τις εντυπώσεις και τις περισσότερες μάχες κατά κράτος κι έβγαλαν στο γήπεδο πάθος και εγωισμό, απέναντι σε έναν Λεβάντε που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να συναγωνιστεί τον ΑΟΧ -σε τσαμπουκά και σε ποιότητα- στον αγωνιστικό χώρο. Η Χαλκίδα ήταν πολύ καλύτερη στο α’ ημίχρονο, πέτυχε και το -χρυσό όπως αποδείχθηκε- γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι με το ζόρι περνούσαν τη σέντρα.
Στην επανάληψη το μοτίβο του αγώνα δεν άλλαξε. Η Χαλκίδα ήταν ανώτερη υποχρεώνοντας τους Ζακυνθινούς σε παθητικό ρόλο. Στο δεύτερο μέρος, την πιο μεγάλη ευκαιρία η Χαλκίδα την έχασε στο 82′, όταν καλή κεφαλιά του Μπακομήτρου πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν μόνο ένα σουτ με τον Πλατέλλα στο 78′, που δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στον Μπαλασάκη. Ο ΑΟΧ θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» βέβαια το σκορ για να μην βρεθεί προ απροόπτου, ωστόσο δεν το …έκανε αλλά και δεν το …πλήρωσε κιόλας, μιας και ο ΑΟ Λεβάντε ήταν ακίνδυνος κι έτσι απλά, υποκλίθηκε στην ανωτερότητα και στην εμπειρία των «κυανόμαυρων», που γυρίζουν στην πρωτεύουσα της Εύβοιας με το πολύτιμο διπλό.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 1 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Ευβοϊκό ντέρμπι της Γ' Εθνικής. Ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί στα γειτονικά Ψαχνά, με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών.

Ρεπορτάζ αγώνα: eviateam

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Θ. Σταματόπουλος): Βοζαΐτης, Κοντούλης (79' Μαρούδας Π.), Πυλαρινός, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Λαλάης, Μουτσάι (85' Σκιαδόπουλος),Τζιαφέρης (59' Δημητρακόπουλος) Κ., Μαρούδας Μ., Κωστακιώτης, Πλατέλλας
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Π. Δημητρίου): Μπαλασάκης, Αχείμαστος, Τσατσαρής., Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Αποστολόπουλος (65' Γκιτζάλης), Βαλκάνος (89' Μαρίνος), Σπανός, Σταματάκος (78' Στασινόπουλος), Τσατσαρώνης.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής:
Λουτράκι-Ηρακλής Ψαχνών 1-0
Λεβάντε-Χαλκίδα 0-1
Καλαμάτα-Παναργειακός 0-1
 Παναρκαδικός-Σπάρτη 1-1
Δόξα Ν. Μανωλάδας-Ερμιονίδα 2-1
 Κανάρης Χίου-ΠΑΟ Βάρδας 0-2
 Βύζας-Αιολικός 0-3

Βαθμολογία (4 αγ.)
1. Παναρκαδικός 10
2. Σπάρτη 8
3. ΠΑΟ Λουτρακίου 8
4. Παναρκαδικός 7
5. Καλαμάτα 7
6. Χαλκίδα 7
7. Αιολικός 6
8. Βύζας Μ. 6
9. Δόξα Μ. 5
10. ΠΑΟ Βάρδας 4
11. Κανάρης Χ. 4
12. Ηρακλής Ψ. 3
13. Ερμιονίδα 2
14. Λεβάντε 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: