Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Παρουσίαση μεταγραφών 2015-16

Τα νέα δέκα μεταγραφικά αποκτήματα των Αβαντίδων Χαλκίδας παρουσίασε χθες, Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Παλίρροια, ο πρόεδρος των Αβαντίδων Χρήστος Τουλούμης και ο προπονητής Θανάσης Πύθουλας. Ενισχυμένη, θα συμμετάσχει στη Β’ Εθνική κατηγορία η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Χαλκίδας.
Στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσαν μόνο οι νεοαποκτηθείσες παίκτριες (δέκα τον αριθμό, μεταξύ των οποίων και δύο κορίτσια από τις ακαδημίες) και το μέλος της ΕΠΣ Ευβοίας, Δήμητρα Βελή.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», εκπροσωπώντας τον ο Σταύρος Μακαρίου.

Οι δέκα νέες μεταγραφικές επιτυχίες του συλλόγου είναι:


1. Η Αγλαία Χατζηλιώντα από την Α.Ε. Λάρισας

2. Η Βασιλική Δημητριάδη από τον Α.Ο.Χανίων

3. Η Μαριαλένα Οικονόμου τον Α.Σ. Βόλου

4. Η Στέλλα Ράικου από τον Α.Ο. Απολλωνίδες Ερετρίας

5. Η Μαριαλένα Τσελίκα από τις Ελπίδες Καρδίτσας

6. Η Νικολέττα Αρκουλή από τον Π.Α.Σ. Οινοφύτων

7. Η Βασιλική Μάλλιαρη από τις ακαδημίες του Σούλη Παππά και το Αριστετέλειο-Ιωαννίδη

8. Η Αγγελική Χριστοφορίδου από Α.Σ. Αρτέμιδες Βορ. Εύβοιας

9. Θωμαή Δάρλα από την Ακαδημία Α.Σ. Άβαντες Χαλκίδας

10. Αντωνία Φραϊδάκη από την Ακαδημία Α.Σ. Άβαντες Χαλκίδας

Να σημειωθεί, ότι την ερχόμενη Παρασκευή 30/10 στις 19:30 (στο «Παλίρροια»), θα λάβει χώρα η εκδήλωση για τη νέα φανέλα (παρουσία όλης της ομάδας), ενώ την επόμενη Κυριακή (1/11) αρχίζει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τη γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας, να αντιμετωπίζει εκτός έδρας, τη Ροδιά Ξυλοκάστρου.

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ 2-1 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
Λίγες ώρες αργότερα, όλα τα κορίτσια, συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο του Λαού, για το τελευταίο φιλικό -πριν την έναρξη της Β’ Εθνικής- όπου αντιμετώπισαν την Ολυμπιάδα Υμηττού. Οι Αβαντίδες αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο νίκησαν με το «φτωχό», βάση της εμφάνισης- 2-1 (τα γκολ των Αβαντίδων πέτυχαν οι Μανίτα και Βόλη), όμως η νίκη και τα χαμόγελα επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό της Χριστίνας Χαρτοματσίδου, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι σοβαρός και θα την κρατήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Η Χαρτοματσίδου είχε ξανατραυματιστεί σοβαρά πριν από 4 περίπου χρόνια και είχε μείνει σχεδόν 1 χρόνο εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ευχόμαστε περαστικά στη Χαρτοματσίδου και όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: