Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

0 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΑΝΕΛΑΣ ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ 2015-16

Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, η παρουσίαση της φανέλας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Χαλκίδας, Αβαντίδες Χαλκίδας που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Παλίρροια».
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλες οι παίκτριες, ο προπονητή Θανάσης Πύθουλας, η διοίκηση, φίλοι και γονείς, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους -μεταξύ άλλων- κι ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, το μέλος της ΕΠΣΕ Νίκος Δαφνής, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Χαλκίδας, Ρούσσος Πανταζής, ο Ευβοιώτης προπονητής της γυναικείας Εθνικής Ελλάδας, Αντώνης Πριόνας, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Χαλκίδας, Χρήστος Πατσατζόγλου (πρώην παίχτης του Ολυμπιακού Πειραιώς) και Σάκης Παλαιολόγος, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Κώστας Αναγνωστάκης και άλλοι. Τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», εκπροσώπησαν οι Σταύρος Μακαρίου και Χρήστος Λινάρδος που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.
Ο Πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Τουλούμης, ξεκίνησε την εκδήλωση, ενώ ανέφερε τα εξής: «Η ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πέρσι καταφέραμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας στόχο την παραμονή στην κατηγορία και τερματίσαμε στη 2η θέση, στο βόρειο όμιλο που είχε πολύ δυνατές ομάδες. Φτάσαμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και αποκλειστήκαμε απ' τον επί σειρά ετών πρωταθλητή ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.»
Ο Θανάσης Πύθουλας, προπονητής την τελευταία πενταετία για τις Αβαντίδες, τόνισε τα εξής: «Η ομάδα έχει ρόστερ που κατά τη άποψη μου θα ήθελαν ομάδες Α' Εθνικής. Ξεκινήσαμε προετοιμασία στις 17 Αυγούστου στα Λουτρά Σμόκοβου Καρδίτσας, που βρίσκονται στην οροσειρά Άγραφα, σε υψόμετρο 1700 μέτρων. Δώσαμε 9 φιλικά και συμμετείχαμε σε τουρνουά. Οι υποχρεώσεις ξεκινάνε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στη Ξυλόκαστρο με αντίπαλο τη Ροδιά»
Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Θανάσης Καλομονάχος, ήταν εκείνος που κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας, έκανε το scouting για την εξεύρεση των νέων παικτριών. Ο ίδιος δήλωσε τα εξής: «Οι Αβαντίδες έχουν όλα τα προαπαιτούμενα ώστε να στεφθούν πρωταθλήτριες στη Β' Εθνική κατηγορία, ενώ στόχος επίσης είναι να φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ίσως να ακούγεται κάπως εγωιστικό αλλά η φετινή προσπάθεια της ομάδος δεν αξίζει κάτι λιγότερο. Δεν κάνει απλά πρωταθλητισμό, αλλά να αναζητά και να αναδεικνύει καινούριες παίκτριες, διαδίδοντας παράλληλα το γυναικείο ποδόσφαιρο στο νομό μας και γι αυτό θα προσπαθήσουμε να συντελέσουμε, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους φορείς, ώστε να ξεκινήσει να διεξάγεται, σχολικό γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.»
"Guest Star" της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, που χθες στη Χαλκίδα, την ίδια ώρα, πραγματοποίησε τη δική του …προεκλογική ομιλία, σε διπλανή αίθουσα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος άκουσε φωνές στη διπλανή αίθουσα και είδε πιο πολύ κόσμο απ' την δικιά του εκδήλωση, «επισκέφτηκε» και φωτογραφήθηκε με τις Αβαντίδες, μοίρασε ευχές (δήλωσε …γουρλής), ενώ τα πλάνα από τη συνάντηση του Κυρ. Μητσοτάκη με τις Αβαντίδες «έπαιξαν» …τηλεοπτικά, στα δελτία ειδήσεων όλων των μεγάλων καναλιών.
Παράλληλα ακούστηκε ο νέος ύμνος των Αβαντίδων, σε στίχους του πρώην αρχηγού και νυν μέλους του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας, Σταύρου Μακαρίου (ο οποίος τιμήθηκε απ' τον Κυριάκο Μητσοτάκη) και μουσική του Πέτρου Πρόκου, ενώ μέσω προτζέκτορα, προβλήθηκαν περσινές στιγμές της γυναικείας ομάδας της Χαλκίδας που εντυπωσίασε …μεταγραφικά, καλπάζει οργανωτικά και είναι πανέτοιμη να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.
Για τις Αβαντίδες μίλησαν στο "βήμα" και οι Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο Αντώνης Πριόνας, και άλλοι. Οι Αβαντίδες κινούνται σε επαγγελματικά πρότυπα (ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Πριόνας τόνισε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα στην Ελλάδα, βάζοντας τα «γυαλιά» -στο κομμάτι αυτό- και στον «ισόβιο» πρωταθλητή ΠΑΟΚ) ενώ αύριο ταξιδεύουν στο Ξυλόκαστρο (αγωνίζονται με την Ροδιά) με στόχο το πρώτο διπλό, σε μία κούρσα πρωταθλητισμού με απώτερο σκοπό οι «πολέμιες», να βρεθούν σύντομα στην ελίτ του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας.
Οι Αβαντίδες όμως, πέραν της αγωνιστικής καταξίωσης και της αναγνώρισης σε πανελλήνιο επίπεδο -με μεταγραφές πρώτης γραμμής- (τελευταία και πιο εντυπωσιακή αυτή της Κατερίνας Τσιρδάνη από τον Ολ. Βόλου) δείχνουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο, καθώς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Χαμόγελο του Παιδιού» το σήμα του οποίου δεσπόζει σε μία από τις τρεις επίσημες εμφανίσεις που έκαναν …αποκαλυπτήρια!
Μάλιστα οι «πρέσβειρες» Αβαντίδες, την ερχόμενη Πέμπτη θα επισκεφτούν το «Χαμόγελο του Παιδιού» στον Μύτικα Εύβοιας!
Τέλος να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, έγινε ιδιαίτερη μνεία στην πρόσφατη παρουσία της Αντωνίας Τροχούτσου με τη φανέλα της Εθνικής Νεανίδων στα προκριματικά του Euro, ενώ άπαντες ευχήθηκαν περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην Χριστίνα Χαρτοματσίδου, η οποία τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με την Ολυμπιάδα Υμηττού.

Το ρόστερ των Αβαντίδων 2015-16:
1.ΒΟΛΗ Χρυσάνθη
2.ΘΕΟΔΩΡΟΥ Σπυριδούλα
3.ΚΗΡΥΚΟΥ Βασιλική
4.ΚΟΚΚΙΝΗ Σταματία
5.ΛΙΑΣΚΟΥ Παναγιώτα
6.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Παναγιώτα
7.ΝΕΝΝΕ Χαρίκλεια
8.ΠΑΓΩΝΗ Ασπασία
9.ΤΖΑΦΕΡΗ Αναστασία
10.ΤΟΥΛΟΥΜΗ Ελεάνα
11.ΤΡΟΧΟΥΤΣΟΥ Αντωνία
12.ΤΣΩΚΟΥ Ροσσάνα
13.ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΟΥ Χριστίνα
14.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ζωή
15.ΜΑΝΙΤΑ Αφροδίτη
16.ΡΑΪΚΟΥ Στέλλα
17.ΧΑΤΖΗΛΙΟΝΤΑ Αγλαϊα
18.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Μαριαλένα
19.ΤΣΕΛΙΚΑ Μαριαλένα
20.ΑΡΚΟΥΛΗ Νικολέτα
21.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Βασιλική
22.ΜΑΛΙΑΡΗ Βασιλική
23.ΤΣΙΡΔΑΝΗ Κατερίνα
24.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ Αγγελική
25.ΚΟΚΚΙΝΟΥ Παναγιώτα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ














Δεν υπάρχουν σχόλια: