Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

0 ΑΟΧ 1-2 ΒΥΖΑΣ: 2η σερί "τσάμπα" ήττα

2η σερί "τσάμπα" ήττα υπέστη χθες ο ΑΟ Χαλκίς. Αυτή τη φορά ηττήθηκε στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, απ' τον Βύζα Μεγάρων με σκορ 1-2. Για άλλη μια φορά, τι κι αν ο ΑΟΧ έπαιζε μονότερμα τον αντίπαλο του, και έστειλε τη μπάλα 2 φορές στο δοκάρι, ηττήθηκε με πολύ φθηνό τρόπο.
Μόλις στο 4' οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, όταν ο Βλάχος, βρήκε ανοιχτό διάδρομο, πλάσαρε τον Ντουμάνη, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Βύζας μόλις σκόραρε, ταμπουρώθηκε στην άμυνα και ο ΑΟΧ πίεζε για την ισοφάριση. Η ομάδα της Χαλκίδας απείλησε στο 35΄ με τον Βαλκάνο να εκτελεί φάουλ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Καρνέση.
Στο Β' ημίχρονο ο ΑΟΧ μπήκε πιο δυνατά και πίεζε τον Βύζα αλλά στο 55', ο Αλ. Μαζιώτης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Ντουμάνης δεν υπολόγισε σωστά τη τροχιά της μπάλας και δευτερόλεπτα αργότερα τη μάζεψε για δεύτερη φορά από τα δίχτυα του. Στο 65΄ ο ΑΟΧ πέτυχε 2ο δοκάρι πάλι από στημένο. Ο Τσατσαρώνης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στα τελευταία 15 λεπτά οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν αρχής γενομένης της αποβολής του Λιώρα με 2η κίτρινη κάρτα στο 74΄. Τρία λεπτά αργότερα (77') μετά από φάση διαρκείας στη περιοχή του Βύζαντα ο Αχείμαστος έβγαλε τη σέντρα και ο Καραμπάς με κεφαλιά ψαράκι μείωσε σε 1-2, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάρει φωτιά στο τελευταίο 10λεπτο. Στο 87΄ο Βαλκάνος από πλεονεκτική θέση αστόχησε, ενώ στο 89΄ το πλασέ του Επιτροπάκη απόκρουσε ο Καρνέσης. Έτσι έμεινε το τελικό 1-2, δώρο για τον Βύζα Μεγάρων και "τσάμπα" ήττα για τον ΑΟ Χαλκίς.
Ένταση υπήρχε στο τέλος του αγώνα, έξω από το γήπεδο. Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, ζήτησαν την παραίτηση απ' τον Πέτρο Δημητρίου, για τα τελευταία 2 άσχημα αποτελέσματα. Μάλιστα μερικοί από αυτόν τον εξύβρισαν. Ο ίδιος ανταπόδωσε με ύβρεις, κάτι το οποίο μετάνιωσε και αργότερα ζήτησε συγνώμη.  
Με αυτή την ήττα ο ΑΟΧ βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού και πρέπει να κάνει κάτι καλύτερο την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 29 Νοεμβρίου), όπου θα ταξιδέψει στη Νέα Μανωλάδα και θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα, στις 15:00.
Ενός λεπτού σιγή για τα τρομοκρατικά
χτυπήματα και τους νεκρούς της 13ης
Νοεμβρίου στο Παρίσι.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ντουμάνης, Αχείμαστος, Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος (46′ Επιτροπάκης), Καραμπάς, Αποστολόπουλος, Βαλκάνος, Στασινόπουλος (66′ Ζουζουλής), Σταματάκος, Τσατσαρώνης.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Καρνέσης, Λένος, Λιούρας, Μπαντούνας, Βαρδακώστας, Τσόνκοφ, Παιδάκης, Μαζιώτης Ιερ. (78′ Μιχαλόπουλος), Ρόγκας, Μαζιώτης Αλ. (87′ Μπράχο), Βλάχος (72′ Κλωναρής).

8η αγωνιστική
Ένωση Ερμιονίδας – Ηρακλής Ψαχνών 2-0
Σπάρτη – ΠΑΟ Βάρδας 1-0
Παναργειακός – Αιολικός 3-0
ΑΟ Χαλκίς – Βύζας Μεγάρων 1-2
ΑΟ Λουτράκι – Κανάρης Νενήτων 5-0
ΑΟ Λεβάντε – Δόξα Ν. Μανωλάδας 1-2
Καλαμάτα – Παναρκαδικός 1-0

Βαθμολογία (8 αγ.)
1. Παναργειακός 19
—————————————
2. Σπάρτη 17
3. Βύζας Μεγάρων 15
4. Παναρκαδικός 14
5. ΠΑΟ Λουτρακίου 13
6. ΠΑΟ Βάρδας 13
7. Δόξα Μανωλάδας 12
8. Αιολικός 11
9. Καλαμάτα 11
—————————————-
10. Χαλκίδα 10
11. Ερμιονίδα 9
12. Κανάρης Χίου 7
13. Ηρακλής Ψαχνών 6
14. Λεβάντε 0


Α.Ο. Χαλκίδας-Βύζας Μεγάρων 1-2 από LAMIASTARGR

Επόμενη αγωνιστική (9η)
Ηρακλής Ψαχνών – ΠΑΟ Βάρδας
Αιολικός – Ένωση Ερμιονίδας
Βύζας Μεγάρων – Σπάρτη
Κανάρης Νενήτων – Παναργειακός
Δόξα Ν. Μανωλάδας – ΑΟ Χαλκίς
Παναρκαδικός – ΑΟ Λουτράκι
ΑΟ Λεβάντε – Καλαμάτα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ










Δεν υπάρχουν σχόλια: