Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ 2-0 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 2 στα 2, παραμένουν 1η θέση

Το 2 στα 2 στη Β’ Εθνική έκαναν χθες, Κυριακή 8 Νοεμβρίου οι Αβαντίδες, οι οποίες μετά το 8-1 στο Ξυλόκαστρο κόντρα στη Ροδιά (στην πρεμιέρα) νίκησαν και το Μεσολόγγι με 2-0, με ισάριθμα γκολ της Αγλαίας Χατζηλιόντα, που αναδείχθηκε σε πρόσωπο του αγώνα.
Αλλά στο ματς υπήρχε και …αρνητικό πρόσωπο κι αυτή δεν ήταν άλλη από τη διαιτητή Δήμητρα Τσαγανού από τη Βοιωτία που δεν ήταν κοντά στις φάσεις, εκνεύρισε και τις δύο ομάδες, ενώ κιτρίνισε τις μισές Αβαντίδες.
Και μάλιστα στο τέλος απέβαλε (με δεύτερη κίτρινη) και την Κηρύκου, που πήρε …νωρίτερα απ’ το κανονικό την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Οι Αβαντίδες όπως προαναφέραμε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατέκτησαν απόλυτα δίκαια τη νίκη κι αν ήταν πιο αποτελεσματικές θα μπορούσε το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Το πρώτο γκολ, η Χατζηλιόντα το πέτυχε με κεφαλιά ψαράκι, ενώ το δεύτερο με λόμπα.
Το παιχνίδι έγινε στο Πάρκο του Λαού παρουσία αρκετών φιλάθλων που είδαν τις επίδοξες πρωταθλήτριες της Β’ Εθνικής να φτάνουν στην πολύτιμη νίκη.
Οι Αβαντίδες έπαιξαν ως εξής: Τσώκου, Νεννέ, Χριστοδούλου, Αρκουλή, Τροχούτσου, Χατζηλιόντα, Μανίτα (87′ Μάλλιαρη), Τσιρδάνη, Οικονόμου (81′ Τζαφέρη), Κηρύκου, Δημητριάδη (57′ Βόλη). Στην αποστολή ήταν και οι Ράϊκου, Θεοδώρου, Λιάσκου και Τσελίκα.
Επόμενο παιχνίδι για τις Αβαντίδες, εντός έδρας με τον Άρη Τρίπολης στις 22 Νοεμβρίου.

Αβαντίδες: Τσώκου, Νέννε, Χριστοδούλου, Αρκουλή, Τσοχούτσου, Χατζηλιόντα, Μανίτα (85΄ Μάλλιαρη), Τσιρδάνη, Οικονόμου, (73΄ Τζαφέρη), Κηρύκου, Δημητριάδη, (61΄Βόλη)
Μεσολόγγι: Νταβατζή, Γρομιτσάρη, Σωτηρίου, Μόκκα (55΄Ευθυμίου), Γεωργαρά, Λίτο, Αυγέρη (89΄Φουντουλή), Πρασσά, Πούλιου (79΄Καπνίση), Γρίβα, Ρίσβα.

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής:
Αβαντίδες – Μεσολόγγι 2-0
Άρης Τρίπολης – Ροδιά Ξυλοκάστρου 4-1
Ίκαρος – Πανηλειακός 1-1

Βαθμολογία (2 αγ.):
1. Άβαντες Χαλκίδας 6
2. Άρης Τρίπολης 4
3. Ίκαρος Πετρωτού 2
4. Πανηλειακός Πύργου 2
5. Μεσολόγγι 2008 1
6. Ροδιά Ξυλόκαστρου 0

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Δεν υπάρχουν σχόλια: