Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

0 Η ΕΠΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ 2η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Για δεύτερη φορά σε απολογία ενώπιον του αθλητικού δικαστή κλήθηκε η Χαλκίδα. Συνάντηση της διοίκησης, με εκπρόσωπο των φιλάθλων.
Η πρώτη φορά ήταν για τη ρίψη ενός μπουκαλιού στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τον Παναρκαδικό, με τον ΑΟΧ να τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού της έδρας για 1 αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο, περίπου 2.000 ευρώ.
Αυτή τη φορά η Χαλκίδα κλήθηκε σε απολογία για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Ψαχνά.
Η εν λόγω υπόθεση θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα (την τρέχουσα εβδομάδα οι δικηγόροι κάνουν αποχή) κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Χαλκίδα θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο (δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της έδρας).
Η παραπάνω εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στη διοίκηση του ΑΟΧ (στον Τόλια δηλαδή), ενώ στο Δ.Σ. της ομάδας, κλήθηκε ένας εκπρόσωπος των φιλάθλων του ΑΟΧ, προκειμένου να καταθέσει την άποψή του, για τα παραπάνω ζητήματα.
Οι οπαδοί του ΑΟΧ υποστηρίζουν ότι θεώρησαν άδικη την τιμωρία της ομάδας τους να παίξει χωρίς κόσμο με τη Σπάρτη και γι’ αυτό στο ματς με τον Ηρακλή «στόλισαν» την ΕΠΟ, ενώ απ’ την πλευρά του, ο Γιώργος Τόλιας (φωτό), τους συνέστησε …ψυχραιμία, καθώς η ομάδα βρίσκεται στα όριά της …οικονομικά και δεν είναι σε θέση να πληρώνει πρόστιμα το ένα μετά το άλλο, πέρα από τη «ζημιά» (δεν είχε έσοδα) που έγινε, με το …κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι κόντρα τη Σπάρτη.

Πηγή: eviateam

Δεν υπάρχουν σχόλια: