Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

0 ΝΕΟΙ ΑΟΧ: Έριξαν τριάρα στον Ηρακλή Ψαχνών

Στο γήπεδο της Μακρυκάπας αναμετρήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ομάδες Νέων του Ηρακλή Ψαχνών και της Χαλκίδας, για το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣ Ευβοίας, δέκα μέρες μετά το ντέρμπι των «μεγάλων» στα Ψαχνά που έληξε με 1-0 υπέρ του Ηρακλή.
Στους «μικρούς» όμως η Χαλκίδα πήρε την άτυπη ρεβάνς καθώς είχε την καθολική υπεροχή κι επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0, χάρη στα γκολ των Ντούρμα, Ντεγιάννη Κων. και Μαρινάκη.
Η Χαλκίδα είχε τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των παιδιών του Ηρακλή Ψαχνών, αν οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί, θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει και με ακόμα μεγαλύτερο σκορ.
Η Χαλκίδα ξεδίπλωνε στον αγωνιστικό χώρο πολύ καλύτερα τις επιθέσεις της, πότε με κάθετες και πότε με διαγώνιες πάσες, ενώ ο Ηρακλής δυσκολευόταν αρκετά να βρει ελεύθερους χώρους, προκειμένου να γίνει απειλητικός.
Στο 11′ η Χαλκίδα κέρδισε πέναλτι (σε χέρι του Σούλιου), με τον αρχηγό του ΑΟΧ, τον Ντούρμα, να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 0-1.
Στο 25′ ο Ντούρμας εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και ο Κων. Ντεγιάννης που τρύπωσε στην καρδιά της Ψαχνιώτικης άμυνας με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-2.
Το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 53′ ο Μαρινάκης με διαγώνιο σουτ από δεξιά.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιαννούτσος Δημ.): Τσοκάνης, Χούμπας (46′ Φαλάγγης), Καλαβρής (65′ Παπακωνσταντίνου), Σούλιος, Μανιφάβας (72′ Σπαθαριώτης), Ρόγκας, Γραμματικόγιαννης, Ελευθερίου, Ταραράκης, Τσούμαρης, Ξύγκης.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Μαύρος Μιχάλης): Τζουβάρας (72′ Πριόνας), Καρβούνης (58′ Αφράτης), Λινάρδος, Ντεγιάννης Θοδ., Καρβελάς (46′ λ.τρ. Βελής), Παράκατης, Μαρινάκης (70′ Σταμελάκης), Τερερές (65′ Νικολάου), Καρυστινός (59′ Λεβάκης), Ντούρμας, Ντεγιάννης Κων/νος (58′ Στούπας). 

Πηγή: eviateam

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Δεν υπάρχουν σχόλια: