Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

0 ΑΟΧ: Κυριακή 13/12 φιλοξενεί το Λουτράκι σε "βαρύ κλίμα"

Κρίσιμο παιχνίδι με βαρύ κλίμα αναμένεται ο αγώνας της Κυριακής όπου ο ΑΟ Χαλκίς, θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟ Λουτρακίου, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Οι φίλαθλοι είναι στα όρια και έχουν εξαγριωθεί. Όχι μόνο θέλουν πάση θυσία τη νίκη της ομάδος τους, αλλά επιμένουν και στην παραίτηση του Τόλια, ώστε η ανύπαρκτη διοίκηση Κοτσάτου να πάρει δρόμο. 
Μάλιστα υπάρχει περίπτωση μέσα στην επόμενη εβδομάδα (μετά τον αγώνα της Κυριακής), οι οργανωμένοι φίλαθλοι να κατέβουν με πούλμαν στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθούν έξω απ' τα γραφεία της εταιρίας του Κοτσάτου. 
Κάποιοι φίλαθλοι επιμένουν και στην παραίτηση του προπονητή Πέτρου Δημητρίου, μετά από τις πολύ κακές προπονητικές κινήσεις στους 4 τελευταίους αγώνες καθώς και γιατί μίλησε με πολύ υποτιμητικό τρόπο για την ομάδα της Χαλκίδας. 
Αυτό το άσχημο κλίμα θα επικρατεί την Κυριακή. Το παν όμως είναι η ομάδα της Χαλκίδας να πάρει τους 3 βαθμούς, διαφορετικά τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα για το ιστορικό σωματείο της Εύβοιας.
Φυσικά το σύνθημα των οργανωμένων φιλάθλων για να παρθεί αυτή η νίκη, είναι ένα...
«ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.... ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ!» 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κοσμάς Ιωαννίδης, απ' τον σύνδεσμο του Πειραιά, με βοηθούς τους Παναγιώτη Χαλβατζάκο και Ηλία Κοτζαμανίδη. 4ος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Βάσσαλος απ' τον σύνδεσμο Χανίων.
Είναι άγνωστο αν οι οργανωμένοι φίλαθλοι θα μπουν μέσα στον γήπεδο η θα διαμαρτυρηθούν έξω απ' αυτό. Έχουν ακουστεί πολλά αυτή την εβδομάδα, αλλά καλό θα είναι, ο Τόλιας, να μην εξαγριώσει κι άλλο τους φιλάθλους της Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: