Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

0 ΠΑΤΩΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΧ 2015

Ήταν αρκετοί αυτοί που έλεγαν ότι ένας Χριστουγεννιάτικος χορό, δεν διοργανώνεται και ανακοινώνεται μέσα σε 5 μέρες. Όσοι το είπαν δικαιώθηκαν. Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Γιώργος Τόλιας, ανακοινώνει ανεπίσημα στην Γενική Συνέλευση ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα, σε 5 μέρες (26 Δεκεμβρίου). Την Τρίτη βγαίνουν επίσημα και οι αφίσες, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΟΧ! Ότι γίνεται ένα event έτσι στο Evia Palace. Από την ΓΣ, ήταν αρκετοί οι φίλαθλοι που θα έφευγαν λόγω Χριστουγέννων και δεν θα ερχόντουσαν στο χορό. Έτσι κι έγινε!
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, ο χορός του ΑΟΧ πατώνει! Μόλις 60 με 70 άτομα έδωσαν το παρόν σε ένα τεράστιο κέντρο. 50 από αυτούς ήταν με πρόσκληση, ενώ αρκετοί φίλαθλοι που δεν έδωσαν το παρόν, είχαν κανονίσει διακοπές εκτός Χαλκίδας! Λογικό είναι.. αφού ήταν περίοδος Χριστουγεννιάτικων διακοπών.
«Είμαστε λίγοι αλλά θα περάσουμε καλά…» είπε η τραγουδίστρια Τίνα Τράκου, η οποία βγήκε στο πρόγραμμα πριν τον Γιώργο Κλακουμάνο. Μπορεί ο κόσμος να πέρασε καλά, αλλά ο πονοκέφαλος για τον Γιώργο Τόλια, ήταν μεγάλος...  
Το παρόν έδωσε εκτός απ' τη διοίκηση (δεν γνωρίζουμε αν ήταν όλοι), φυσικά ΟΧΙ ο Κώστας Κοτσάτος (ανύπαρκτος και στα γλέντια), μόλις 2 ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ (Σταματάκος, Βαλκάνος) και όχι μέχρι αργά, καθώς την επόμενη μέρα η ομάδα έδινε αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Αρτάκη, ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς, Πέτρος Δημητρίου, που εκτός απ' τις συμμετοχές του στη Β' Εθνική, συμμετείχε και στο γλέντι της ομαδίτσας αυτής και φίλαθλοι της ομάδας! 
Για άλλη μία φορά, η ανοργανωσιά, και οι κινήσεις της τελευταίας στιγμής, όχι μόνο δεν έβγαλε κέρδος, αλλά έβαλε για άλλη μία φορά "μέσα" την ομάδα της Χαλκίδας. Η διοίκηση πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη. Σήμερα στη ΓΣ, που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο εργατικό κέντρο Χαλκίδας, θα μάθουμε και για το πόσο μέσα μπήκε η ξαφνική και τελευταίας στιγμής εκδήλωση του ΑΟ Χαλκίς. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ






Η αφίσα της Χριστουγεννιάτικης Χοροεσπερίδας του ΑΟ Χαλκίς,
χωρίς το σήμα του ΑΟ Χαλκίς, η κάποια ένδειξη ότι πραγματοποιείτε απ' την ομάδα.
Για τα πανηγύρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: