Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

0 ΑΟΧ: Οι ψεύτικες υποσχέσεις του Τόλια που έμειναν

Κι επειδή δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη συνέλευση που σηματοδότησε την εποχή Κοτσάτου στον ΑΟ Χαλκίς, διαβάστε και θυμηθείτε τί είχε πει για τον στενό του συνεργάτη και πρόεδρο των «νερατζούρι», ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τόλιας, τον Ιούλιο, όταν αναλάμβανε τα ηνία και ρόλο… «πασπαρτού» στον «κυανόμαυρο» σύλλογο.
«Οι προτάσεις του κ. Κοτσάτου, για το πλάνο και τους άξονες πάνω στους οποίους προγραμματίζει να «χτίσει» τον ΑΟΧ ισχύουν κι αποτελούν δέσμευση γι’ αυτόν! Σκοπεύει να συγκαλύψει ποσά περίπου 350.000 για την Γ’ Εθνική και 600.000 για τη Β’ Εθνική, με στόχο ο ΑΟΧ να φτάσει μέχρι και τη Σούπερ Λίγκα! Θέλει οργάνωση όλου του τμήματος, των ακαδημιών του, ρόστερ με στοχευμένες μεταγραφές …ουσίας κι Ευβοιώτες παίκτες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες και θα ήθελαν να επιστρέψουν στη Χαλκίδα, δεσμεύσεις για το γηπεδικό και για συλλογική χορηγική βοήθεια απ’ την τοπική κοινωνία. Όλα αυτά μπορούμε μαζί να τα πετύχουμε, αρκεί και να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Ακούστηκε ότι ο Κοτσάτος είναι ξένος ή αλεξιπτωτιστής; Δεν είναι και …Γιαπωνέζος, Έλληνας είναι! Οι υπόλοιποι, δε, του ψηφοδελτίου είμαστε Χαλκιδέοι και είμαστε εδώ! Για ποιο λόγο λέγονται όλα αυτά; Ότι θα φύγουμε μέχρι τα Χριστούγεννα και άλλα τέτοια; Εδώ είναι τα σπίτια μας, πώς να φύγουμε;»
Εμείς πάντως αυτό που ξέρουμε, είναι ότι …πλησιάζουν Χριστούγεννα! Η μόνη αλήθεια!
Κατά τα άλλα, η κριτική είναι …άδικη! Ο Γιώργος Τόλιας θα πρέπει άμεσα να κάνει νέα τοποθέτηση, να επαναπροσδιορίσει τη θέση του, κι αν όχι να προχωρήσει σε έκτακτη γενική συνέλευση, να ορίσει μία συνέντευξη τύπου, να ξέρει και ο κόσμος της Χαλκίδας σε ποιο σημείο βρίσκεται η ομάδα. Ποιοι έχουν μείνει στο ΔΣ, ποιοι έχουν φύγει, ποια είναι η συμμετοχή του Κώστα Κοτσάτου, τί έχει δώσει η ομάδα, τί χρωστάει, που χρωστάει και τί ζητάει το τωρινό Δ.Σ. σε περίπτωση που αποφασίσει να αποτελέσει παρελθόν.

Πηγή: eviateam

Δεν υπάρχουν σχόλια: