Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

0 ΑΟΧ: Κυριακή 24/1 με Αιολικό στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου του 2016, πρεμιέρα του Β' γύρου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, όπου θα αντιμετωπίσει τον 3ο βαθμολογικά Αιολικό, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Καλλονής. Στο προηγούμενο παιχνίδι (πρεμιέρα Γ' Εθνικής 2015-16), ο ΑΟ Χαλκίς είχε κερδίσει στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας με σκορ 1-0 και με νίκη θέλει να ξεκινήσει και αυτή τη φορά το Β' γύρο.
Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα είναι σκληρές ενώ έχουν δοκιμαστεί πολύ ποδοσφαιριστές. Σίγουρος 100% για το ματς της Κυριακής στη Μυτιλήνη, θεωρείται ο Τσατσαρής. Από ‘κει και πέρα οι Μάκο, Γκιτσάλης και Αποστολόπουλος διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ την αποστολή θα ακολουθήσει και ο Κόσουτιτς, ο οποίος όμως απ’ ότι καταλάβαμε θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Να ξεκινήσει στο κυριακάτικο παιχνίδι είναι απίθανο κι ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα ο Σεροπιάν θα κρίνει αν πρέπει να τον χρησιμοποιήσει ή όχι. Από τον αγώνα θα απουσιάσουν ο τραυματίας Μπακομήτρος και ο τιμωριμένος Στασινόπουλος.
Επίσης στη χθεσινή προπόνηση δεν είδαμε τους δύο Γάλλους, οι οποίοι μάλλον θα αναζητήσουν κάπου αλλού την …ποδοσφαιρική τύχη τους.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ (eviagoal)
Έναν διαιτητή με ιδιαίτερο παρελθόν όρισε η ΚΕΔ στο παιχνίδι Αιολικός-ΑΟ Χαλκίς. Πρόκειται για τον Χιώτη Σπυριάδη ο οποίος έχει παρελθόν στους αγώνες του Αιολικού. Συγκεκριμένα ο εν λόγω ρέφερι είχε σφυρίξει στις 15 Νοεμβρίου το παιχνίδι Αιολικός-Λουτράκι 2-2 με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις του και μάλιστα είχαν εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς την ΕΠΟ. Στην ουσία στήνουν ένα μηχανισμό για να τον επηρεάσουν που τους είχε αδικήσει στο προηγούμενο αγώνα. 
Ελπίζουμε ο Σπυριάδης να μη νιώσει ενοχές για τη προ 2 μηνών διαιτησία του και προσπαθήσει να ρεφάρει απέναντι στη Χαλκίδα. Τότε ο διαιτητής από τη Χίο είχε περάσει δύσκολες ώρες στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλονής αφού επί 15 λεπτά δεν τον άφηναν λόγω της ρίψης αντικειμένων να πλησιάσει στην φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του πρόεδρου του Αιολικού Σταύρου Γριπιώτη για να τον πάρει σχεδόν αγκαλιά και να τον οδηγήσει στα αποδυτήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιολικός είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική αποκλεισμό της έδρας του, απόφαση η οποία είχε καταπέσει στην έφεση που έκανε, αλλά πλήρωσε χρηματικό πρόστιμο 2,5 χιλιάδων ευρώ.
Παρελθόν έχει και ο βοηθός Πετρίδης ο οποίος επανέρχεται στα εθνικά πρωταθλήματα μετά τον αγώνα Τρίκαλα-Κέρκυρα όταν είχε υποδέιξει οφ-σάιντ πίσω από τη σέντρα και είχε τεθεί σε υποχρεωτική αποχή.

Αιολικός - Χαλκίδα
Σπυριάδης, Πετρίδης (Χίου), Μουτάφης (Κυκλάδων)

ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/1 ΣΤΙΣ 13:00
Η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει αύριο, Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 13:00 για Μυτιλήνη απ' το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ενδιαφέρον έχουν δείξει αρκετοί φίλαθλοι που ίσως ακολουθήσουν την ομάδα μεμονωμένα. Οι παίχτες του ΑΟ Χαλκίς, θέλουν να ξεκινήσουν θετικά στο Β' γύρο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, γνωρίζοντας όμως ότι ο Αιολικός είναι δύσκολος αντίπαλος. Η ομάδα της Χαλκίδας, έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια τον πραγματικό της εαυτό και έτσι θέλει να συνεχίσει στο Β' γύρο, με στόχο όχι μόνο να απομακρυνθεί απ' τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία της Γ' Εθνικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: