Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

0 ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-4 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Άλωσε και την Τρίπολη

Ούτε ο Άρης Τρίπολης, αλλά ούτε και τα μπλόκα των αγροτών στάθηκαν ικανά να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία των Αβαντίδων που "άλωσαν" την Τριπολιτσά, επικρατώντας του τοπικού Άρη με 4-0.
Υπενθυμίζεται ότι οι Αβαντίδες έχουν κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α' Εθνική από την περ. αγωνιστική, όταν και συνέτριψαν εκτός έδρας το Μεσολόγγι με 6-1!
Σήμερα, το ταξίδι για την Τρίπολη ξεκίνησε νωρίς, στις 7:30 το πρωί, με τις Αβαντίδες να φτάνουν στον προορισμό τους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Η επιστροφή όμως αποδείχθηκε σκέτη ...οδύσσεια για τη διοίκηση, τον Θανάση Πύθουλα και τις παίκτριες της ομάδας, καθώς το πούλμαν "κόλλησε" για κανά δίωρο στο Άργος, λόγω των γνωστών μπλόκων των αγροτών.
Παρόλα αυτά οι Αβαντίδες έχοντας ακόμη μία ευρεία νίκη στις αποσκευές τους, έδειξαν να το διασκεδάζουν και πλέον ετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο -της Α' Εθνικής-, την ερχόμενη Κυριακή 14/2, πιθανότατα στο Πάρκο του Λαού.
Στο σημερινό παιχνίδι απ' το οποίο απουσίασαν οι Τσώκου (τιμωρημένη) και Τροχούτσου (τραυματίας), ντεμπούτο έκανε η νεοαποκτηθείσα τερματοφύλακας Χριστίνα Πετσετάκη, καθώς και η 12χρονη (από την ακαδημία της ομάδας) Θωμαή Δάρλα, που πήρε το βάπτισμα του πυρός και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
Τα 4 γκολ των Αβαντίδων σημείωσαν οι Μανίτα (Τσόρι) στο 41' και στο 80', η Οικονόμου στο 60' και η Δημητριάδη στο 78'.
Η υπεροχή των Αβαντίδων ήταν καθολική και οι γηπεδούχες ζήτημα να πάτησαν στη χαλκιδέικη περιοχή 2-3 φορές.

Έπαιξαν οι: Πετσετάκη, Τζαφέρη, Χριστοδούλου (50' Χριστοφορίδου), Αρκουλή, Νεννέ, Βόλη (70' Μάλλιαρη), Χατζηλιόντα, Τσιρδάνη (80' Δάρλα), Οικονόμου, Μανίτα, Δημητριάδη.

Πηγή: egnomi.gr

Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής:
Ροδιά Ξ. 1-8 Πανηλειακός
Ίκαρος Π. 1-1 Μεσολόγγι
Άρης Τ. 0-4 Αβαντίδες

Βαθμολογία (8 αγ.)
1. Άβαντες Χαλκίδας 24
2. Πανηλειακός Πύργου 12*
3. Μεσολόγγι 2008 9*
4. Άρης Τρίπολης 8
5. Ροδιά Ξυλόκαστρου 1
6. Ίκαρος Πετρωτού -1**

* Έχουν 1 αγώνα λιγότερο
** Το σωματείο Ίκαρος Πετρωτού έχει -8 βαθμούς από την περίοδο 2014-2015 


Δεν υπάρχουν σχόλια: