Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

0 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 1-6 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Πρωταθλήτριες απ' το Γενάρη

Οι Αβαντίδες είναι και μαθηματικά πρωταθλήτριες στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής καθώς σήμερα Κυριακή (31/1) συνέτριψαν το Μεσολόγγι (εκτός έδρας) με 6-1 και πήραν την κούπα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν! Οι φετινές Αβαντίδες που σπάνε όλα τα ρεκόρ και μοιάζουν με dream team θα περιμένουν την απονομή, αλλά θα κάνουν και το καθήκον τους -όπως μόνο αυτές ξέρουν- στα εναπομείναντα ματς (σ.σ. παράλληλα έχουν υποχρεώσεις και στο Κύπελλο Ελλάδας). Στο σημερινό παιχνίδι με το Μεσολόγγι τα γκολ των Αβαντίδων σημείωσαν οι Δημητριάδη (3), Τσιρδάνη, Μανίτα και Βόλη. Το Μεσολόγγι είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1, σκορ με το οποίο έκλεισε το α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως, τα κορίτσια της Χαλκίδας πέταγαν φωτιές και επικράτησαν με το εμφατικό 1-6. Τί κι αν έπαιζαν από το 15′(!) με δέκα παίκτριες λόγω αποβολής της γκολκίπερ Ροσσάνα Τσώκου; Η πορτιέρο των Αβαντίδων (σύμφωνα με τον διαιτητή) έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (ενδέχεται να τιμωρηθεί και με δύο αγωνιστικές, χάνοντας το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο). Μετά την αποβολή την αντικατέστησε κάτω από τα δοκάρια η Χατζηλιόντα. Όπως και να ‘χει όμως, τίποτα και καμιά διαιτητική απόφαση δεν μπορεί να επισκιάσει τη σημερινή μέρα.
Η ιστορία θα γράψει ότι οι Αβαντίδες, σήμερα 31 Γενάρη 2016, σφράγισαν την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Πηγή: eviateam

Μεσολόγγι 2008: Νταβαντζή Ν.,Γρομητσάρη Μ.,Σωτηρίου Ν.,Μόκκα Μ.,Κάππα Ε.[68΄Μαρκουτσά Δ.],Ρισβά Φ.,Αυγέρη Κ.[80΄Αβράμπου],Πρασσά Χ.,Πούλιου Ρ.,Καπνίση Μ.,Ευθυμίου Ν.[57΄Λίπο Χ.]
Αβάντες Χαλκίδας: Τσωκου, Νεννε, Τροχουτσου, Αρκουλη, Βολη[77΄Μάλλιαρη], Τζαφερη, Τσιρδανη[80΄Τουλούμη], Χατζηλιοντα,Οικονόμου[74΄Κοκκίνου] Μανιτα, Δημητριαδη.

Αποτελέσματα 7ης αγ.
Ροδιά 2-4 Άρης Τ.
Μεσολόγγι 1-6 Αβαντίδες
Ίκαρος Π. 2-2 Πανηλειακός

Βαθμολογία (7 αγ.)
1. Άβαντες Χαλκίδας 21
2. Πανηλειακός Πύργου 9*
3. Μεσολόγγι 2008 8*
4. Άρης Τρίπολης 8
5. Ροδιά Ξυλόκαστρου 1
6. Ίκαρος Πετρωτού -2**

* Έχουν 1 αγώνα λιγότερο
** Το σωματείο Ίκαρος Πετρωτού έχει -8 βαθμούς από την περίοδο 2014-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: