Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ 2-1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ατρόμητη πρόκριση στην παράταση

Ατρόμητες και ερωτεύσιμες οι Αβαντίδες, οι οποίες ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου), νίκησαν τον Ατρόμητο της Α' Εθνικής κατηγορίας και προκρίθηκαν στου «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, με 2-1 στην παράταση, στο γήπεδο του Πάρκου του Λαού Χαλκίδας. Ανίκητες στο πρωτάθλημα και πρωτοπόρες, έχοντας κερδίζει χαλαρά την άνοδο στην Α' Εθνική, οι γυναίκες της Χαλκίδας, διεκδικούν τώρα και μία καλή πορεία στο κύπελλο, καθώς απέκλεισε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας και είναι η μόνη ομάδα Β' Εθνικής στα προημιτελικά.
Ρεπορτάζ (Ευβοϊκή Γνώμη)
Οι Αβαντίδες μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την υπεροχή στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης.
Στη συνέχεια όμως ο πιο έμπειρος Ατρόμητος ισορρόπησε και στο 25' άνοιξε το σκορ (0-1) με κεφαλιά της Ξυλαρδιστού μετά από φάουλ της Γατούδη.
Οι Αβαντίδες δεν κατάφεραν να αντιδράσουν μέχρι την ανάπαυλα και στην επανάληψη διατήρησαν μία άκαρπη υπεροχή μέχρι το 70'.
Από 'κει και ύστερα το παιχνίδι πήρε φωτιά, καθώς στο 73' ο Ατρόμητος έχασε διπλή ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματά του.
Η Φυτίλη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Τσώκου και στην εξέλιξη της φάσης η Κριεμπάρδη αστόχησε από τα τρία μέτρα.
Στο 74' ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτριες λόγω αποβολής της Πουρσανίδου.
Στο 75' οι Αβαντίδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ της Τσιρδάνη.
Στο 76' όμως οι γηπεδούχες έφεραν το ματς στα ίσια.
Η Βόλη που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς στη θέση της Οικονόμου, με συρτό διαγώνιο σουτ από δεξιά έκανε το 1-1.
Μέχρι το 90' δεν άλλαξε κάτι και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.
Οι Αβαντίδες που έπαιζαν και με αριθμητικό πλεονέκτημα έδειξαν να έχουν περισσότερες δυνάμεις και στο 96' η Μανίτα με έναν "κεραυνό" έξω από την περιοχή "κρέμασε" την Αργυριάδη και έκανε το 2-1.
Το σφύριγμα της λήξης από τη διαιτητή Ελένη Αντωνίου (Αν. Αττική) βρήκε τις παίκτριες των Αβαντίδων ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν τη μεγάλη - νίκη πρόκριση.
Στο Πάρκο του Λαού βρέθηκαν και αρκετοί Χαλκιδέοι φίλαθλοι από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», ενώ το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Ψαχνιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Πριόνας.
Οι Αβαντίδες στην προημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα των Χανίων που επίσης αγωνίζεται στην Α' Εθνική.

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ Χαλκίδας: Τσώκου, Νεννέ, Χριστοδούλου (67' Τζαφέρη), Αρκουλή, Τροχούτσου, Χατζηλιόντα, Μανίτα, Τσιρδάνη (110' Μάλλιαρη), Οικονόμου (71' Βόλη), Κηρύκου, Δημητριάδη. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αθηνών: Αργυριάδη, Βλασσοπούλου, Γατούδη, Μπαγουρδή, Θεολόγου, Ξυλαρδιστού, Καδδή, Πουρσανίδου, Κριεμπάρδη (77' Γεωργοπούλου), Κοπέλου (65' Φυτίλη), Κριεζή (80' Ζουμπουλάκη).
Αβαντίδες Χαλκίδας-Ατρόμητος 2-1 (παράταση) από LAMIASTARGR

Φωτορεπορτάζ










Δεν υπάρχουν σχόλια: