Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

0 Χ. ΛΙΝΑΡΔΟΣ: Φίλαθλος και Γ' Αντιπρόεδρος του ΑΟΧ

Επί 38 χρόνια, ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Λινάρδος παραμένει πιστός στην αγαπημένη ομάδα της καρδιάς του, αυτήν της Χαλκίδας. Μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια παθιασμένης σχέσης με την ομάδα του, έχει περάσει μέσα από όλα τα επίπεδα και τους τομείς προσφοράς και διοίκησης του συλλόγου. Χορηγός, υποστηρικτής, μέλος της διοίκησης, ακόμη και φροντιστής, ο Χρήστος Λινάρδος έχει ταχθεί και ταυτισθεί με την ομάδα του Α.Ο.Χ! Στη σημερινή μορφή της ομάδας και στη νέα διοίκηση, ο ένθερμος οπαδός και επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει αναλάβει τα καθήκοντα του γ’ αντιπροέδρου, τα οποία και ασκεί με πλήρη ευθύνη, γνώση, φιλότιμο και αλτρουϊσμό. Ο Χρήστος Λινάρδος μιλάει στο Eviateam για την …καψούρα του και τη νέα προσπάθεια στον ιστορικό σύλλογο!

Ήρθε η ώρα να οργανώσουμε μία μεγάλη ομάδα
Ερ.: Χρήστο πώς βλέπεις τη μετεξέλιξη του Α.Ο.Χ. μέσα από τις τελευταίες διεργασίες;
Χρ. Λιν.: «Η ομάδα της Χαλκίδας τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα, τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον διοικητικό τομέα. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, κατά τις οποίες τα ηνία του συλλόγου ανέλαβε η νέα διοίκηση, θεωρώ ότι η επιτυχία και η παραμονή μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι μονόδρομος. Ήρθε η ώρα να οργανώσουμε και να εδραιώσουμε, -σε βάθος χρόνου-, μία μεγάλη ομάδα, αντάξια της πόλης μας και να έχουμε ως όραμα την διάκριση και την άνοδο στις μεγαλύτερες επαγγελματικές κατηγορίες, όπου η Χαλκίδα έχει δικαίωμα να βρίσκεται και να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο».

Ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα
Ερ.: Ποιά θεωρείς ότι πρέπει να είναι η σχέση της ομάδας με τους φιλάθλους;
Χρ. Λιν.: «Η ομάδα έχει ανάγκη τους φιλάθλους και τη στήριξή τους, αλλά δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να έρθει στο γήπεδο. Πρέπει να κατανοήσουν οι κάτοικοι και δημότες της Χαλκίδας ότι μας αξίζει μία σπουδαία ομάδα και κάθε πλευρά πρέπει να είναι υπερήφανη για την άλλη. Φίλαθλοι και ομάδα χρειάζεται να έχουν μία άρρηκτη σχέση. Μάλιστα, ο δωδέκατος παίκτης θα πρέπει με αγάπη και πάθος -αλλά σε πλαίσια κοσμιότητας-, να κερδίζει κάθε φορά τη μάχη της κερκίδας και να ωθεί τους ποδοσφαιριστές στην υπέρβαση και στη νίκη».

Οι φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους σχετικά με το γήπεδο
Ερ.: Ποιά είναι η θέση σου ως προς το θέμα του γηπέδου και των εγκαταστάσεων γενικότερα;
Χρ. Λιν.: «Απαίτηση του αθλητικού κόσμου της Χαλκίδας αποτελεί η ανακαίνιση ή η ανακατασκευή του Δημοτικού σταδίου, όπου εκτός από ποδοσφαιρικούς αγώνες φιλοξενούνται και διοργανώσεις του στίβου. Οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις, πλέον, δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, ούτε των αθλητών και ποδοσφαιριστών ούτε και των φιλάθλων. Δε λέω να φτιάξουμε καινούργιο στάδιο αλλά μπορούν οι αρμόδιοι φορείς του Δήμου και της Περιφέρειας να παρέμβουν, προκειμένου να βελτιώσουν την άσχημη κατάσταση στο χορτάρι, στα αποδυτήρια, στις τουαλέτες του κοινού, να φτιάξουν τους προβολείς, να προσθέσουν ένα ακόμη κομμάτι με κερκίδες, αλλά και να τοποθετήσουν ένα σκέπαστρο στις ήδη υπάρχουσες θέσεις των θεατών. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η αναβλητικότητα και η υπεκφυγή ως προς το γηπεδικό πρόβλημα. Ας ελπίσουμε ότι φέτος οι αρμόδιοι φορείς θα αναλάβουν, -επιτέλους-, τις ευθύνες τους».

Ραντεβού σ’ όποιο γήπεδο αγωνίζεται ο ΑΟ Χαλκίς
Ερ.: Τελειώνοντας αυτή τη σύντομη συζήτησή μας, τί θα έλεγες απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους;

Χρ. Λιν.: «Ο καθένας θα προσφέρει από εκεί όπου έχει ταχθεί. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, θα πρέπει απερίσπαστοι να ασχοληθούν με την προετοιμασία της ομάδας μας και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο και να απολαύσουν καλό και υγιές ποδόσφαιρο και τα μέλη της νέας διοίκησης και όσοι μας στηρίζουν, θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα. Ας δώσουμε όλοι μας ραντεβού στο γήπεδο. Καλή και δημιουργική χρονιά εύχομαι σε όλους μας».

Πηγή: eviateam

Δεν υπάρχουν σχόλια: