Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

0 ΝΟΠ 15-8 ΝΟΧ: Πρώτη ήττα, στην Πάτρα

Η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του ΝΟ Χαλκίδος δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση στην έδρα του ΝΟΠ στην Πάτρα. Οι πολίστες της Χαλκίδας, εμφανώς επηρεασμένοι από την αντικειμενική αδυναμία τους να προπονούνται, σε αντίθεση με τους υδατοσφαιριστές των άλλων ομάδων της Α2 κατηγορίας, δεδομένου του γεγονότος ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χαλκίδας παραμένει κλειστό από τις 18 Φεβρουαρίου για εργασίες συντήρησης-ανακαίνισης, υποχρεώθηκαν, την περασμένη Κυριακή 27 Μαρτίου, σε ήττα με σκορ 15-8, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, από μία σαφώς πιο έτοιμη και πιο προπονημένη στην παρούσα φάση ομάδα, αυτή του έμπειρου ΝΟ Πατρών, ο οποίος οδηγεί (με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) την κούρσα του Β΄ ομίλου, στον οποίο αγωνίζεται και ο Ν.Ο.Χ.
Η ομάδα πόλο της Χαλκίδας προσπαθεί μεν να ανταποκριθεί στην απαιτητική κατηγορία της Α2, πλην όμως έχει ελάχιστες προπονήσεις και επαφή με το νερό μόνο μέσα από φιλικούς αγώνες με ομάδες της Αθήνας. Φιλοδοξεί όμως, μόλις ξανανοίξει το ΔΑΚ της πόλης, να μπορέσει να παρουσιάσει μπροστά στους φιλάθλους της το αγωνιστικό πρόσωπο που της αρμόζει και να διεκδικήσει με αξιώσεις μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου, που θα την οδηγήσουν στην τελική φάση (play-off) και στο δρόμο προς το πολυπόθητο όνειρο της ανόδου στην Α1.
Στην αποστολή της ομάδας του Ν.Ο.Χ. στην Πάτρα συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Δημήτρης Πουλής, Βασίλης Αλαφάκης και Αντώνης Τρίκας (τερματοφύλακες), Νίκος Πουλής, Τάκης Παλαιολόγος, Μίμης Αληχανίδης (2 γκολ), Γιάννης Αλαφάκης (αρχηγός, 1 γκολ), Σαμπάτης Ορφανάκος, Παύλος Μερκουριάδης, Πάρης Γάτος, Νίκος Κοκκάλας (2 γκολ), Κωνσταντίνος Μπουρνάζος (2 γκολ), Νίκος Μερκουριάδης (1 γκολ), Δημήτρης Ράζος, ενώ αυτή τη φορά έλαβαν χρόνο συμμετοχής άλλοι δύο ταλαντούχοι έφηβοι, ο Παναγιώτης Κοκορίκος και ο Μιχάλης Τζούμας.
Προπονητής: Αλέκος Βάσσος,
Έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης: Δημήτριος Μαμάκος.

Αποτελέσματα:

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 15-8 ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Τα 8λεπτα: 5-1, 4-2, 3-1, 3-4)
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-7 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ρεπό: ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η μέχρι στιγμής Βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1. ΝΟ Πατρών 6
2. ΝΟΧ 3
3. ΓΣ Περιστερίου 1*
». Απόλλων Σμύρνης 1
5. ΝΟ Λάρισας 0*

Στην επόμενη αγωνιστική, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή 3 Απριλίου 2016, ο ΝΟ Χαλκίδας καλείται να αντιμετωπίσει ως τυπικά γηπεδούχος, μακριά πάλι από τη Χαλκίδα, σε άλλο ένα πολύ δύσκολο αγώνα, την ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου, η οποία κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να αποσπάσει στην έδρα της ισοπαλία από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1. 
Τέλος ο ΝΟΧ θέλει να ευχαριστήσουμε το Ναυτικό Όμιλο Πάτρας και τον προπονητή της ομάδας του κ. Λαμπάτο, για την άψογη στάση και συμπεριφορά των φιλάθλων του απέναντι στην ομάδα της Χαλκίδας και να ευχηθεί με τη σειρά του καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: