Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

0 ΑΟΧ 3-0 ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (α.α.): Τα αποτελέσματα της 18ης αγ.

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος εδώ και 3 αγωνιστικές έχει αποχωρήσει απ' το πρωτάθλημα. Δυστυχώς η γειτονική ομάδα της Χαλκίδας, η ομάδα που εκπροσώπησε την Εύβοια στη Β' Εθνική τα τελευταία 4 χρόνια, δεν κατάφερε να αντέξει στη Γ' Εθνική. Αποσύρθηκε απ' το πρωτάθλημα και από του χρόνου, θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα, μετά από πολλά χρόνια. Έτσι, αυτή την αγωνιστική, ο ΑΟ Χαλκίς, πήρε το παιχνίδι άνευ αγώνος. 
Η έκπληξη της αγωνιστική έγινε στη Ζάκυνθο, όπου η τελευταία βαθμολογικά Λεβάντε, νίκησε την πρωτοπόρο Σπάρτη με 1-0. Η ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε στη Χαλκίδα με 4-0 για πλάκα, πήρε νίκη απέναντι στη Σπάρτη που την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον ΑΟΧ. 
Βάση βαθμολογίας, από εκεί που πριν τα Χριστούγεννα, ο ΑΟΧ ήταν σε θέση υποβιβασμού και παραλίγο να διαλυθεί, τώρα βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω απ' την κορυφή που οδηγεί στη Football League. 
Ο ΑΟ Χαλκίς, αύριο, Τετάρτη 9 Μαρτίου, θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο Ερασιτεχνών τον κυπελλούχο της Δυτικής Αττικής Πανασπροπυργιακό, στις 15:00, στο στάδιο Χαλκίδας, ενώ το Σάββατο 12 Μαρτίου, θα ταξιδέψει στη Σπάρτη, όπου θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, με τον ΑΟΧ να θέλει να αποδείξει, ότι δεν την κέρδισε τυχαία στον πρώτο γύρο με 4-0. 

Αποτελέσματα (18η Αγωνιστική)
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 3-0 α.α.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-1
ΛΕΒΑΝΤΕ – ΣΠΑΡΤΗ 1-0
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 0-0
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 2-0
ΜΑΝΩΛΑΔΑ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ 0-3
ΚΑΝΑΡΗΣ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓ. 0-1

Βαθμολογία
ΣΠΑΡΤΗ 34*
————————————————-
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 34
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 32
ΑΙΟΛΙΚΟΣ 31*
ΜΑΝΩΛΑΔΑ 30
ΧΑΛΚΙΔΑ 29
ΛΟΥΤΡΑΚΙ 28
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 27*
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 25
————————————————–
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 22
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓ. 20
ΚΑΝΑΡΗΣ 12*
ΛΕΒΑΝΤΕ 11
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 10**

* Έχουν από 1 αγώνα λιγότερο
**Ο Ηρακλής Ψαχνών αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: