Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

0 ΣΦΧ: Συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας, κο Γεωργακόπουλο

Από Αριστερά: Σταύρος Μακαρίου,
Ταξίαρχος Νικόλαος Γεωργακόπουλος,
Γιάννης Καράπας
Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδος «Τρελά Νερά» επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 10 Μαρτίου του 2016, το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας. Ο Σταύρος Μακαρίου και ο Ιωάννης Καράπας, εκπροσωπώντας το ΣΦΧ, επισκέφθηκαν στο γραφείο του, το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας Ταξίαρχο Νικόλαο Γεωργακόπουλο. 
Τόσο ο κ. Μακαρίου όσο και ο κ. Καράπας καλωσόρισαν τον κ. Γεωργακόπουλο στη Χαλκίδα, τον συνεχάρησαν για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και τον διαβεβαίωσαν ότι οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας ενεργούν με πάθος αλλά σε πλαίσιο κοσμιότητας στην κερκίδα και πέρα από φανατισμούς και ακραίες συμπεριφορές. 
Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν τον κ. Ταξίαρχο για τη στήριξη που παρέχουν τα μέλη του όχι μόνο στον ΑΟ Χαλκίς αλλά και σε άλλες ομάδες και αθλήματα όπως στο γυναικείο ποδόσφαιρο, τις Αβαντίδες Χαλκίδας, στο βόλλεϊ τον Ηρακλή Χαλκίδος , στο πόλο τον ΝΟ Χαλκίδας κ.λ.π. καθώς και την προσφορά των «Τρελών Νερών» σε κοινωνικό, εθελοντικό και πολιτιστικό επίπεδο. Ενώ του προσέφεραν ένα καπέλο με το λογότυπο του Συνδέσμου. 
Ο κ. Γεωργακόπουλος, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Μακαρίου και τον κ. Καράπα και τους πληροφόρησε ότι αγαπάει το ποδόσφαιρο και κατέχει δίπλωμα προπονητού ποδοσφαίρου UEFA. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: