Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

0 ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2-1 ΑΟΧ: Παρέμεινε στη Γ' Εθνική παρά την ήττα

Ο ΑΟ Χαλκίς ηττήθηκε χθες, Κυριακή 17 Απριλίου, μέσα στο Λουτράκι, απ' τον ΠΑΟ Λουτρακίου, με σκορ 2-1, αλλά εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στη Γ' Εθνική κατηγορία, μετά την βαριά ήττα της Καλαμάτας, 7-0 εκτός έδρας απ' την πρωτοπόρο Σπάρτη. Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα, αλλά με 2 φάσεις και 2 γκολ, το Λουτράκι πήρε τη νίκη.
Η ομάδα της Χαλκίδας μπήκε δυνατά το παιχνίδι, όταν στο 9', ο Σεχολάρι απέφυγε με εξαιρετικό τρόπο τον Μαυρέλη και έκανε το επικίνδυνο γύρισμα με τον Βασίλη Παπουτσή να διώχνει προ του Σπανού. Στο 13΄, ο Βαλκάνος με κάθετη πάσα βρήκε τον Σπανό που από πλάγια θέση πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Διαμαντή με τη μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Ωστόσο, η μπάλα τιμωρεί και το Λουτράκι στην πρώτη του φάση κατάφερε να προηγηθεί στο 31΄με κεφαλιά του Μάγγου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Παπουτσή. Οι παίχτες του ΑΟΧ προσπάθησαν να αντιδράσουν και έως το τέλος του ημιχρόνου κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη μια μεγάλη φάση στην εστία του Διαμαντή. Στο 36' ένα δυνατό σουτ του Σεχολάρι, ο Διαμαντής έπεσε στη γωνία και απέκρουσε. Στο 39΄, μετά τη σέντρα του Βαλκάνου, ο Ντελέκος με καρφωτή κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Διαμαντή, ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το δυνατό σουτ του Βαλκάνου έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τα..αποδυτήρια για τον ΑΟ Χαλκίς. Δεκαπέντε μόλις δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Μαυρέλης υπέπεσε σε τραγικό λάθος γυρίζοντας αδύναμα τη μπάλα προς τον Διαμαντή. Ο Σπανός πρόλαβε και «τσίμπησε» τη μπάλα μπροστά από τον τερματοφύλακα και έτσι ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Στο 52΄, άλλη μία μεγάλη ευκαιρία όταν από βαθιά διαγώνια μπαλιά θα φέρει τον Βαλκάνο σε θέση βολής μέσα από την περιοχή και σε πλάγια θέση, ο Διαμαντής θα αποκρούσει το σουτ του μεσοεπιθετικού των φιλοξενούμενων. Στην επαναφορά ο Ντελέκος υπό την πίεση του Μαυρέλη θα προσπαθήσει με προβολή , αλλά η μπάλα θα φύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή, χάνοντας ο ΑΟΧ μία ευκαιρία να προηγηθεί. Τελικά στο 72΄ το Λουτράκι κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σιώκος και έκανε το 2-1. Στο 87' ο Σεχολάρι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν από σουτ, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Η Χαλκίδα έμεινε με 10 παίκτες στο 93΄, μετά την αποβολή του Τσούπρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έτσι δεν θα παίξει στο εντός έδρας αγώνα με τον Παναργειακό.
Την επόμενη αγωνιστική (προτελευταία), ο ΑΟ Χαλκίς δίνει τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. με αντίπαλο τον δεύτερο βαθμολογίκα Παναργειακό, στις 17:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο ΑΟΧ είχε πάρει διπλό μέσα στο Άργος με 0-1. Ο Παναργειακός ελπίζει ακόμα για άνοδο καθώς αν κερδίσει τον ΑΟΧ και χάσει η Σπάρτη στου Λουτράκι, τότε την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει τους πρωτοπόρους Σπαρτιάτες και με νίκη θα πάρει εκείνος την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία. 

ΠΑΟ Λουτρακίου: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Νικολάου, Σιώκος, Μαυρέλης, Παπουτσής Ν., Παπουτσής Β., Μάγγος, Κωβαίος, Χατζηστάμου, Αποστολάκης. 
ΑΟ Χαλκίς: ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Κουμής, Καραμπάς, Τσούπρος, Αχείμαστος, Στασινόπουλος Δημ., Μπακομήτρος (76′ Κόσουτιτς), Τσατσαρής (83′ Γκιτσάλης), Βαλκάνος (86′ Μπασινάς), Ντελέκος, Σεχολάρι, Ντελέκος.

Αποτελέσματα 24ης αγωνιστικής:
Σπάρτη - Καλαμάτα 7-0
Παναργειακός - Λεβάντε 7-0
Αιολικός - Κανάρης Χίου 6-0
Λουτράκι - Χαλκίδα 2-1
ΠΑΟ Βάρδας - Δόξα Μανωλάδας 3-1
Ένωση Ερμιονίδας - Παναρκαδικός 1-2
Βύζας Μεγάρων - Ηρακλής Ψαχνών 3-0 α.α.




ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ










ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ













Δεν υπάρχουν σχόλια: