Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

0 ΑΟΧ ΠΑΙΔΩΝ: Πρωταθλητής ΕΠΣΕ 2015-16

Πρωταθλητής παίδων της ΕΠΣ Ευβοίας 2015-16 αναδείχθηκε ο ΑΟ Κύζικος/ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος το Σάββατο 23 Απριλίου, νίκησε την Αναγέννηση Ευρίπου, με 3-2, σε ένα εξαιρετικό τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. Στο μικρό τελικό, η ΑΕ Ληλαντίου, νίκησε με 1-0 το Λήλα Βασιλικού και κατέκτησε την 3η θέση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίδες του ΑΟΧ μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 1ο ημίχρονο με 0-2 με γκολ των Ντεγιάννη στο 10' και του Γραμματικόγιαννη στο 29'. Από την άλλη πλευρά οι του Ευρίπου προσπάθησαν να αντιδράσουν παίρνοντας την κατοχή μπάλας χωρίς να κάνουν την μεγάλη φάση. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου μείωσαν με τον Ευσταθίου στο 43' όμως την όρεξη τους για κάτι καλύτερο φρόντισε να τους την κόψει ο Γκόγκος στο 50' πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ κάνοντας το 1-3. Πέντε λεπτά πριν το τέλος, με πέναλτι ο Ευσταθίου, μείωσε σε 3-2, αλλά δεν άλλαξε κάτι στον τελικό νικητή και έτσι το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Κασομούλη βρήκε τους παίδες της Χαλκίδας να πανηγυρίζουν.
Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. Την απονομή ανέλαβε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, που έδωσε την κούπα στους παίδες του ΑΟΧ. Αυτή ήταν ακόμα μια μεγάλη επιτυχία των ακαδημιών του ΑΟ Χαλκίς.

Αναγέννηση Ευρίπου: Κοροβέσης, Ρούσσος, Παπαγεωργίου, Καρποδίνης, Βλάχος, Ρογαλίδης, Ευσταθίου, Βότσης, Κουτσαβλής, Αθανασίου, Βαρτζής.
ΑΟ Κύζικος/ΑΟ Χαλκίς: Πριόνας (65' Τζουβάρας), Καρράς, Ντρέου, Πουρνής, Νικολάου, Γκίκας, Ντεγιάννης, Σίμωσης, Γκόγκος, Γραμματικόγιαννης (36 Καλαμιώτης), Στούπας.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ







Δεν υπάρχουν σχόλια: