Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Κύριακή 3/4 φιλοξενεί Πανηλειακό για το 10/10

Την Κυριακή 03 Απριλίου του 2016 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Πάρκο Λαού στην Χαλκίδα, οι Αβαντίδες Χαλκίδας, στα πλαίσια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Πανηλειακού Πύργου.
Με νίκη, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Χαλκίδας, και πρωταθλήτρια του 3ου ομίλουτ της Β' Εθνικής κατηγορίας 2015-16, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με 10 στις 10 νίκες.
Το δυσάρεστο είναι, ότι την ίδια ώρα που αγωνίζονται οι Αβαντίδες, αγωνίζεται και ο ΑΟ Χαλκίς, σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, με αντίπαλο την Δόξα Νέας Μανωλάδας και αρκετοί φίλαθλοι, όπως και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», δεν θα δώσουν το παρόν, λόγω του κρίσιμου αυτού αγώνα της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Χαλκίδας.
Να δώσουμε συγχαρητήρια για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Χαλκίδας, που κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία και ευχόμαστε να κλείσει η χρονιά επιτυχημένα με 10 στις 10 νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: