Σάββατο 9 Απριλίου 2016

0 ΑΟΧ ΝΕΩΝ: Στους 4 της ΕΠΣΕ Νέων 2015-16

Τo εισιτήριo για για την ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Ευβοίας πήρε ο ΑΟ Χαλκίς, την Τρίτη 5 Απριλίου. Μετά τη νίκη με 4-0 απέναντι στους νέους του ΑΟ Ιστιαίας (23 Μαρτίου), η ομάδα του Μιχάλη Μαύρου αντιμετώπισε στο γήπεδο Προκοπίου την Ακαδημία Ιστιαίας του Λάμπρου Σπίντζου που λίγο έλειψε να βγάλει νοκ άουτ τους κυανόμαυρους, καθώς το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας). Εκεί όμως ο ΑΟΧ είχε φύλακα-άγγελο κάτω από τα δοκάρια. Ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Τζουβάρας έπιασε πέντε πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση με επιμέρους σκορ 3-2. Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος, ακριβώς πριν ένα χρόνο (φωτό), είχε αποκρούσει τρία πέναλτι με τη Μικτή Περιφέρειας (Παίδων) και της είχε χαρίσει την πρόκριση κόντρα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. 
Στην κανονική διάρκεια ο ΑΟΧ προηγήθηκε με 1-0 στο 15' με γκολ του Καρυστινού, αλλά η Ακαδ. Ιστιαίας ισοφάρισε σε 1-1 στην τελική ευθεία του αγώνα με γκολ του Τσώνου. Στη διαδικασία των πέναλτι οι δύο ομάδες εκτέλεσαν από 7. 
Για την Ακαδημία ευστόχησαν οι Μανώλης Πετής και Μιχαηλίδης και αστόχησαν (νικήθηκαν από τον Τζουβάρα) οι Γιώργος Πετής, Γαβριήλ, Τσώνος, Σταθαράς και Τσελίκας. 
Για λογαριασμό του ΑΟΧ ευστόχησαν οι Μπασινάς, Ντούρμας και Καρυστινός και αστόχησαν οι Ντεγιάννης (άουτ), Σταμέλος (δοκάρι), Μαρίνος (δοκάρι) και Βελής (απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ιστιαίας).

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: