Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

0 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΟΡΑΛΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή Χαλκίδας Στέβεν Μοράλες ήταν ο κορυφαίος του Πουέρτο Ρίκο, στο τρίτο γκρουπ του Παγκόσμιου Λιγκ που διεξάγεται στη Κοζάνη. Ο 24χρονος διαγώνιος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα δύο παιχνίδια του Παγκόσμιου Λιγκ και μέχρι στιγμής είναι ο πρώτος σκόρερ των Πορτορικανών. Το volleynews.gr μίλησε με τον Μοράλες μετά τη νίκη της Ελλάδας και αναφέρθηκε στην ομορφιά της Ελλάδας και στην πρώτη του συνάντηση με τον Σπύρο Γκολίτση.
«Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και από την πρώτη μέρα εντυπωσιάστηκα. Ο καιρός, ο κόσμος είναι πολύ προσιτός και μαζί με την ομάδα νιώσαμε αμέσως άνετα».
Στις εξέδρες βρέθηκε και ο Σπύρος Γκολίτσης που ήρθε να παρακολουθήσει τους αγώνες και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν. «Βρέθηκα σήμερα για λίγο με τον νέο μου προπονητή, δεν προλάβαμε να μιλήσουμε πολύ λόγω χρόνου, όμως έχουμε κανονίσει να βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη στο δεύτερο τουρνουά και σίγουρα θα γνωριστούμε καλύτερα».
Τέλος αναφέρθηκε και στο επίπεδο του βόλεϊ στην Ελλάδα: «Η Εθνική σας είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχουν ένα πολύ καλό διαγώνιο αλλά όλοι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και σίγουρα θα βελτιωθώ σαν παίκτης αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Ελλάδας».

Πηγή: www.volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: