Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CHALKIDA FANS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ 2015-16

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε ψηφοφορίες για να αναδείξουμε τα καλύτερα της απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Έτσι και φέτος διοργανώσαμε τα καθιερωμένα μας γκάλοπ για τα καλύτερα της σεζόν. Ένα από αυτό είναι φυσικά και η ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής περιόδου. 
Χθες το βράδυ όμως παρατηρήσαμε κάτι το οποίο μας έβαλε σε σκέψεις. Συγκεκριμένα, ένας συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, έλαβε αρκετές ψήφους, σε διάστημα μερικών λεπτών με αποτέλεσμα ξαφνικά από 0 ψήφους, να προηγηθεί στην 1η θέση. Το συγκεκριμένο συμβάν το αναλύσαμε και βγάλαμε συμπέρασμα ότι υπήρχε νοθεία ψήφων και μάλιστα από συγκεκριμένο υπολογιστή. 
Αποφασίσαμε λοιπόν να σταματήσουμε την ψηφοφορία και να αποβάλουμε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ξεκινώντας την ψηφοφορία απ' την αρχή. Παρόλα αυτά στη νέα λίστα της ψηφοφορίας, αποβάλαμε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή καθώς πήραμε την απόφαση, ξεκινώντας την ψηφοφορία απ' την αρχή, να βάλουμε στη συγκεκριμένη λίστα ως ψηφοφορία ανάδειξης καλύτερου φετινού ποδοσφαιριστή, ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ που αγωνίστηκαν το λιγότερο σε 20 παιχνίδια. 
Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα παραπάνω, ούτε να πάρει διαστάσεις και δεν θέλουμε επίσης κανένα σχόλιο από κανέναν φίλαθλο. Τέτοιο συμβάν είχε παρατηρηθεί ξανά και στο παρελθόν αλλά αυτή τη φορά, ξεπέρασε κάθε όριο.
Η ψηφοφορία ξεκινάει απ' την αρχή και ζητάμε συγνώμη απ' τους αναγνώστες μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: