Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

0 Ο ΚΑΒΑΚΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ο Τίμος Καβακάς θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος ξεκινάει τον προγραμματισμό του για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο Καβακάς είναι μόλις 44 χρονών (γεννημένος στις 13 Δεκεμβρίου του 1972) και έχει αρκετές φιλοδοξίες ως προπονητής, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Football League (Β' Εθνική). 
Ξεκινώντας την προπονητική του καριέρα το 2010 απ' τη Βέροια, ήταν βοηθός του Κόουλμαν στην ΑΕ Λάρισας, ενώ στη συνέχεια πέρασε απ' τον πάγκο του Πλατανιά Χανίων, της Κέρκυρας, της ΑΕΛ Καλλονής, της Παναχαϊκής, των Τρικάλων, της Λαμίας, του Παναργειακού, του ΑΟ Χανίων, του Ηρακλή Ψαχνών, του Πανελευσινιακού και του Αχαρναϊκού 
Ο Θεσσαλονικιός προπονητής, ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στον Απόλλων Καλαμαριάς, στην Καβάλα, στο Λεωνίδιο, στον Πατραϊκό και στη Βέροια.  
Οι «κυανόμαυροι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουλίου και μέρα με τη μέρα θα γίνονται προσθήκες στο ρόστερ, καθώς απ' την περσινή ομάδα, αυτοί οι οποίοι παραμένουν προς το παρόν, είναι οι Καραμπάς, Ντελέκος, Τσατσαρής, Ντουμάνης και Κακαβάς. 
Από το χθεσινό Δ.Σ. απουσίασε ο Τάσος Καρυστινός που παραιτήθηκε από τη θέση του Β' αντιπροέδρου (παραμένουν αντιπρόεδροι οι Βασίλης Ταρνανάς και Χρήστος Λινάρδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: