Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

0 AOX: Αύριο, 20/8, φιλικό με Ταμυναϊκό στο Αλιβέρι

Αύριο, Σάββατο 20 Αυγούστου, ο ΑΟ Χαλκίς δίνει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι της σεζόν 2016-17, στο Αλιβέρι, με αντίπαλο τον Ταμυναϊκό, στις 18:15, στο Τσαρπάλειο δημοτικό στάδιο.
Η ομάδα της Χαλκίδας, συνεχίζει τις προπονήσεις στο στάδιο Χαλκίδας και περιμένει να κλείσει για συντήρηση. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχει το Αλεξάνδρου ως προπονητικό κέντρο και το Ενωσιακό ως προσωρινή έδρα, σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και δεν θα είναι έτοιμο το δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.
Στα μεταγραφικά, οι "κυανόμαυροι" θα καλύψουν σίγουρα τη μία θέση ξένου που απομένει με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης, ενώ τις επόμενες μέρες θα αποκτηθεί κι ένας Έλληνας στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Σε αναμονή είναι και οι φίλαθλοι, που περιμένουν και άλλες επίσημες ανακοινώσεις για παίχτες οι οποίοι είναι αρκετό καιρό στις προπονήσεις και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η απόκτηση τους. 
Πάντως το φιλικό στο Αλιβέρι, θα είναι και η πρώτη γεύση για το τι θα δούμε φέτος απ' τον ΑΟ Χαλκίς, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: