Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

0 Ο ΛΟΥΓΚΟΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ο Νίκος Λούγκος θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Χαλκίς. Η κυανόμαυρη διοίκηση τον έφερε στη Χαλκίδα με πλήρη μυστικότητα και ο Καβακάς του έδωσε χρόνο συμμετοχής στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Ιστιαία.
Ήταν θετικός και ουσιαστικός όσο έπαιξε, ήταν αυτός που έβγαλε την ωραία σέντρα στην κλασική ευκαιρία του Νικολόπουλου και φυσικά είναι στα ...συν του, το γεγονός ότι πήγε μέχρι την άσπρη βούλα για να εκτελέσει το τρίτο πέναλτι των Χαλκιδέων. Και μάλιστα πήγε με την ...πλάτη στον τοίχο, καθώς το σκορ ήταν ήδη 2-1 για τους βορειοευβοιώτες. Παρόλα αυτά ήταν καθόλα ψύχραιμος στέλνοντας τον Μπιμπάι στην ...άλλη γωνία.
Ο Λούγκος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, είναι γεννημένος στις 27/7/1992 και κατάγεται από τη Λάρισα. Ξεκίνησε την καριέρα του στους μικρούς της Λάρισας, έγινε επαγγελματίας στην ιστορική ΑΕ Λάρισας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Τύρναβο, Νίκη Βόλου, Πανηλειακό, αλλά και στην Κύπρο, στις ομάδες Διγενή Οροκλίνης και ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. 
Αυτό όμως που θα του μείνει αξέχαστο είναι ένα ταξίδι που έκανε πριν μερικά χρόνια (σε ηλικία 20 ετών) για να δοκιμαστεί στην Μπάγερν Μονάχου. Άνθρωποι του μεγαλύτερου γερμανικού συλλόγου που έχουν απλώσει τα δίχτυα τους ...παντού, είχαν εντοπίσει το ταλέντο του Λούγκου και του ζήτησαν να ταξιδέψει στο Μόναχο. Και μόνο που πήγε μέχρι εκεί είναι ένα ...παράσημο, ωστόσο σύντομα επέστρεψε στην Ελλάδα και εδώ και μερικές μέρες -έστω κι αν δεν έχει ανακοινωθεί- ανήκει στην οικογένεια του ΑΟ Χαλκίς. 

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: