Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

0 ΑΟΧ: Προπονείται ο Μπεσού, περιμένουν Εμέκα

Προπονήσεις με τον ΑΟ Χαλκίς από χθες κάνει και ο Λουί Μπεσού από την Ακτή Ελεφαντοστού (έχει περάσει από τον Ζακυνθιακό όπου σ' ένα ματς είχε σημειώσει 11 γκολ(!) - η ομάδα του είχε επικρατήσει με 13-0). Πρόκειται για φορ περιοχής (με έφεση στο ψηλό παιχνίδι), ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ σήμερα ήταν στο γκρουπ των παικτών που πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Όπως δήλωσε ο Στούπας στο egnomi.gr "είναι εξαιρετικός παίκτης, όμως μιλάμε και με άλλους ξένους που αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις. Κι επειδή στη Γ' Εθνική υπάρχει περιορισμένος αριθμός ξένων παικτών (μέχρι 4) δεν μπορώ να πω τίποτα με βεβαιότητα".
Στον ΑΟΧ περιμένουν και τον Άντονι Εμέκα η απόκτηση του οποίου θα "θωρακίσει" τη μεσαία γραμμή (είναι πολύ πιθανό ο Εμέκα αύριο να πατήσει ...χαλκιδέικο έδαφος). Να σημειωθεί ότι η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής σε φάση επίθεσης, αλλά και τελειώματα. Οι επιθέσεις ξεκινούσαν από τα στόπερ που κουβαλούσαν αρκετά μέτρα την μπάλα, η οποία κατέληγε είτε δεξιά (Νικολόπουλος), είτε αριστερά (Σκαθαρούδης) και ο Λουί Μπεσού (κυρίως) γινόταν αποδέκτης και "εκτελεστής" στην καρδιά της ...αντίπαλης άμυνας (στη φωτό πάνω ο Λουί -αριστερά- πλασάρει τον Ντουμάνη).
Το πρώτο φιλικό της Χαλκίδας έχει οριστεί για τις 20 του μήνα στο Αλιβέρι με τον Ταμυναϊκό, ενώ αρχές Σεπτεμβρίου (3/9 ή 4/9), οι Ευβοιώτες θα αγωνιστούν και με τον Ιωνικό στην Αθήνα (αναζητούνται ακόμη δύο φιλικά για τις 24/8 και για τις 31/8, ενώ στις 28/8 θα λάβει χώρα ο τελικός Σούπερ Καπ του νομού κόντρα στην έτερη εκπρόσωπο της Εύβοιας στη Γ' Εθνική, την Ιστιαία). Όσον αφορά την ανακατασκευή του χλοοτάπητα, οι εργασίες θα ξεκινήσουν μετά τον δεκαπενταύγουστο. Αμήν και πότε, σε μία πόλη που ανέκαθεν σε τέτοια ζητήματα ή κινείται σε ρυθμούς χελώνας ή δεν κινείται καθόλου. 

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: