Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

0 ΙΩΝΙΚΟΣ 0-0 ΑΟΧ: Φιλική ισοπαλία στη Νίκαια

Χωρίς τέρματα έληξε το δυνατό φιλικό του ΑΟ Χαλκίς, στη Νίκαια, κόντρα στον Ιωνικό. Η ομάδα της Χαλκίδας, έδειξε ένα καλό πρόσωπο απέναντι σε μία ομάδα του 4ου ομίλου της φετινής Γ' Εθνικής κατηγορίας, δείχνοντας πως φέτος, θα πρωταγωνιστήσει στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας. 
700 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης, μέσα σε αυτούς και αρκετοί Χαλκιδέοι που ταξίδεψαν μέχρι τη Νίκαια. Ο Χρήστος Πατσατζόγλου, προπονήθηκε με την ομάδα της Χαλκίδας, αλλά στη συνέχεια είδε τον αγώνα με τα πολιτικά του ρούχα, απ' τις κερκίδες του γηπέδου της Νεάπολης.
Ο ΑΟΧ ήταν καλύτερος στο Β' ημίχρονο, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες. Η ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Ιωνικό στο 53', όταν ο Στεργιανός, "γκρέμισε" τον αντίπαλο του σε στημένη φάση. Την πρώτη φορά που το έκανε δέχθηκε παρατηρήσεις, αλλά τη δεύτερη, ο διαιτητής του αγώνα, Σπαθάς, έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Καραλής εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Μπαμπανιώτης, απέκρουσε και κράτησε το "μηδέν". Στο 66' η ομάδα της Χαλκίδας έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία της στο ματς. Σε μία αντεπίθεση από αριστερά, ο Νικολόπουλος που μόλις είχε μπει στο ματς, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (ο αντίπαλος γκολκίπερ ήταν εξουδετερωμένος), έκανε μία λόμπα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Την ερχόμενη Κυριακή, ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και ο ΑΟ Χαλκίς, θα φιλοξενήσει τον Παναρκαδικό, στις 17:00. Το στάδιο της Χαλκίδας δεν είναι έτοιμο και έτσι πιθανότατα ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Προβατίδης, Βουρλούμης, Μειμάρογλου, Κρητικός, Παντελίδης, Παπασπύρος, Ζέλο, Σαπαλίδης, Ηλιόπουλος, Αργυρίου. Έπαιξαν ακόμη οι Κατσίκιας, Σιμιτσής, Καραλής, Ιωσήπου, Ντούλιας, Ζαφειρίδης, 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης (85' Κακκαβάς) Στεργιανός, Μήτκας (46' Τηλιόπουλος), Νόνης, Καραμπάς (85' Γκιτζάλης) Τσατσαρής, Κορονέλλος, Ντελέκος, Σκαθαρούδης, Πολίτης (72' Νικολόπουλος), Κρολ.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Η απόκρουση του Μπαμπανιώτη στο πέναλτι του Καραλή

Ο Χρήστος Πατσατζόγου, παρακολούθησε απ' τις κερκίδες του γηπέδου της Νεάπολης,
τον αγώνα Ιωνικός Νίκαιας - ΑΟ Χαλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: