Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ 0-0 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Πρεμιέρα με "Χ" στο Βασιλικό

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η πρεμιέρα του ΑΟ Χαλκίς με τον Παναρκαδικό, χθες, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο Βασιλικού Ευβοίας, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Χαλκίδας, είχε την κατοχή, είχε τις φάσεις, αλλά έπαιζε από το 20' με 10 παίχτες και δεν κατάφερε να σκοράρει για να πάρει το τρίποντο. Η παρουσία της πάντως ήταν καλή, μπήκε δυνατά απ' την αρχή του αγώνα, αλλά το τελικό 0-0 δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους βάση της εικόνας.

Οι φάσεις του αγώνα:
  • 20' - Κόκκινη κάρτα του Βαγγέλη Ντελέκου, μετά από αντικανονικό χτύπημα εκτός φάσης, στον Κυριακόπουλο (ΑΟΧ)
  • 38' - Ο Σκαθαρούδης ντρίμπλαρε τρεις αντιπάλους του, έβγαλε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Κρολ από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε πάνω από την εστία του Καπετάνου. (ΑΟΧ)
  • 56' - Σουτ του Σκαθαρούδη, μπλόκαρε ο Καπετάνιος (ΑΟΧ)
  • 60' - Ο Στεργιανός μπήκε στην περιοχή, κόπηκε, η μπάλα στρώθηκε στον Κρολ, αλλά το συρτό σουτ του Πολωνού βρήκε σε σώμα αμυντικού του Παναρκαδικού.
  • 65' - Σουτ του Καδά από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ. (ΠΑΝ.)
  • 68' - Ο Μέλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαμπανιώτη, σούταρε συρτά και διαγώνια, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ (ΠΑΝ.)
  • 85', ο ...ανεπαρκής διαιτητής Αντιπαριώτης (Αν.Αττική) έκοψε τον Φάμπιο Μπαλού αναίτια (με φάουλ ...φάντασμα), τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος έμπαινε εντελώς μόνος του -από αριστερά- στην αντίπαλη περιοχή (αν έσπαγε την μπάλα, το γκολ για τη Χαλκίδα θα ήταν πολύ πιθανό).
Στις δηλώσεις του ο Καβακάς δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "έπαιξαν με ψυχισμό", στάθηκε στο αριθμητικό μειονέκτημα που άλλαξε τις ισορροπίες, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο γήπεδο του Βασιλικού τονίζοντας ότι "τους θέλουμε δίπλα μας και στη δύσκολη συνέχεια".
Περίπου 500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Βασιλικό για να δουν την πρεμιέρα του ΑΟ Χαλκίς, με τον Παναρκαδικό, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στην Ηλεία, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Αμαλιάδας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μπαμπανιώτης, Νόνης, Καραμπάς, Στεργιανός, Μήτκας (66' Τηλιόπουλος), Εμέκα (76' Κορνελάτος), Τσατσαρής, Ντελέκος, Σκαθαρούδης (70' Μπαλού), Πολίτης, Κρολ.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Καπετάνος, Χουσταλάκης, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Κολιόπουλος (46' Μέλος), Σταθουλόπουλος (75' Αρδάμης), Σαλαπάτας, Καδάς, Ραχίμ (63' Γκρόσιος).

Αποτελέσματα 1ης αγ.
Παναχαϊκή 1-0 Παναργειακός
Δόξα Μεγαλόπολης 2-2 Αχαϊκή
Λουτράκι 0-2 Ερμιονίδα
Τσικλητήρας 0-1 Ζευγολάτιο
Φωστήρας 2-0 Αστέρας Αμαλιάδας
Χαλκίδα 0-0 Παναρκαδικός
ΠΑΟ Βάρδας 1-0 Αιολικός

Βαθμολογία:
1. Φωστήρας 3 (2-0)
». Ένωση Ερμιονίδας 3 (2-0)
3. Παναχαϊκή 3 (1-0)
». ΠΑΟ Βάρδας 3 (1-0)
». ΑΟ Ζευγολατίου 3 (1-0)
6. Αχαϊκή 1 (2-2)
». Δόξα Μεγαλόπολης 1 (2-2)
8. ΑΟ Χαλκίς 1 (0-0)
9. Παναρκαδικός 1 (0-0)
10. ΑΟ Θήβας 0 (0-0)*
11. Αιολικός Μυτιλήνης 0 (0-1)
». Παναργειακός 0 (0-1)
». Τσικλητήρας Πύλου 0 (0-1)
14. Αστέρας Αμαλιάδας 0 (0-2)
15. ΑΟ Λουτρακίου 0 (0-2)


Α.Ο. Χαλκίδας-Παναρκαδικός 0-0 από LAMIASTARGR


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ















Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια: