Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Νίκη με 1-0 τον Πανελευσινιακό στο Βασιλικό

Πολλές υποσχέσεις για κάτι καλό για την φετινή περίοδο άφησε ο ΑΟ Χαλκίς στους φίλους του με την εμφάνιση σε φιλικό αγώνα απέναντι στον Πανελευσινιακό. Το παιχνίδι διεξήχθη χθες, 31 Αυγούστου του 2016, στο γήπεδο του Βασιλικού όπου οι παίχτες του Τίμου Καβακά πήραν τη νίκη με 1-0, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο αντίπαλος αγωνίζεται στην Football league (Β' Εθνική).
Τα πόδια των παιχτών της Χαλκίδας φαίνεται να λύνονται σιγά-σιγά μετά την σκληρή προετοιμασία.Οι παίχτες του Α.Ο.Χ απέναντι στην Ελευσίνα στάθηκαν πολλή καλά έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και προσπάθησαν να αναπτυχθούν κυρίως από τα πλάγια.Στο α΄ μέρος η Χαλκίδα απείλησε στο 36΄ όταν ο Στεργιανός εκτέλεσε το φαουλ ο Νόνης πήρε την κεφαλιά όμως ο Γκόμεζ έδιωξε σε κόρνερ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας 2 καλές ευκαιρίες με τον Ταμπάκη όμως το δοκάρι την μία φορά και ο Ντουμάνης την άλλη απέτρεψαν το γκολ. Ο Α.Ο.Χ άνοιξε το σκορ στο 74΄ όταν ο Ντελέκος σέντραρε από αριστερά και ο Τσατσαρής με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Ο Τίμος Καβακάς χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές και αποτελεί γι αυτόν ένα στοίχημα να δέσει η ομάδα και να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Στούπας και οι συνεργάτες του είναι κοντά σε συμφωνία με 2 ακόμα ποδοσφαιριστές ενός χαφ και ενός ξένου επιθετικού.

ΑΟ Χαλκίς:  Μπαμπανιώτης, Στεργιανός,  Μπεσσού, Γκιτζάλης, Νόνης, Λυμπέρης, Τσατσαρής, Σκαθαρούδης, Πολίτης, Κορνελάτος, Ντελέκος. 

Στο Β΄ μέρος έπαιξαν και οι: Κρολ, Καραμπάς, Ντουμάνης, Νικολόπουλος, Μήτκας, Κανελλόπουλος, Τηλιόπουλος, Μπασινάς.

Πηγή: eviagoal

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ









Δεν υπάρχουν σχόλια: