Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

0 ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από την Αμαλιάδα χθες το απόγευμα ο ΑΟ Χαλκίς. Η νέα λευκή ισοπαλία (0-0) που κρατάει τον ΑΟΧ στους δύο βαθμούς μετά από δύο ματς (κι ενώ ακολουθεί το ρεπό της 3ης αγωνιστικής) έχει ...θορυβήσει τον πρόεδρο των "κυανόμαυρων" Γιώργο Στούπα.
Αλλά πολύ περισσότερο, ο Στούπας εμφανίστηκε θορυβημένος κι "ενοχλημένος" από τη χθεσινή εικόνα της ομάδας στην ηλειακή πόλη, κόντρα σε μία ομάδα μέτριας δυναμικότητας και σ' ένα γήπεδο "εκκλησία" όπως δήλωσε ο ίδιος στο egnomi.gr.
Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ηλεία, πριν τη σέντρα υπήρξε ένα θερμό επεισόδιο των ανθρώπων του τοπικού Αστέρα με μέλος της ΕΠΣ Ηλείας, για τον λόγο ότι την ίδια ώρα είχαν οριστεί σε όμορα γήπεδα αγώνες για την Α' και την Β' Κατηγορία Ηλείας.
Οι άνθρωποι του Αστέρα θεώρησαν ότι ο παραπάνω ήταν ένας από τους λόγους που το γήπεδο της Αμαλιάδας μάζεψε λίγο κόσμο και γι' αυτό τα ...έχωσαν στην ΕΠΣ Ηλείας.
Παρόλα αυτά η Χαλκίδα δεν εκμεταλλεύτηκε την κατά τα άλλα ...ήσυχη ατμόσφαιρα στο Δημ. Στάδιο Αμαλιάδας και κόλλησε στο ...μηδέν, απόρροια της μέτριας εμφάνισης που πραγματοποίησε και η ίδια.
Λίγη ώρα μετά το παιχνίδι (κι ενώ ο Γιώργος Στούπας βρισκόταν στο δρόμο της επιστροφής στην Εύβοια) το egnomi.gr επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα του χαλκιδέικου συλλόγου, ζητώντας τη γνώμη του για τα ...πρώτα αποτελέσματα του ΑΟΧ στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.
Ο Στούπας αρχικά μας αιφνιδίασε, λέγοντας: "Με τέτοιες εμφανίσεις σαν τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή), εντάξει μωρέ, δεν θα υποβιβαστούμε κιόλας".
Το θέμα βέβαια για τον ΑΟΧ είναι ότι -θεωρητικά πάντα- συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα χτυπήσουν την ...πόρτα της ανόδου (όλα φυσικά κρίνονται στο χορτάρι).
Θα μπορούσε λοιπόν να πει κάποιος ότι ο Στούπας μας ...τρολάρει.
Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος του ΑΟΧ είπε ότι είπε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, όμως, τα όσα ανέφερε στη συνέχεια ...φωτογραφίζουν εξελίξεις στο "κυανόμαυρο" στρατόπεδο και μάλιστα ...άμεσες, αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα.
Ο Στούπας έκανε λόγο για "τραγική εμφάνιση", αναφέροντας μεταξύ άλλων:
"Η ομάδα δείχνει να είναι μπερδεμένη. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που δεν ακουγόταν ...κιχ, με έναν πολύ καλό διαιτητή που δεν έδωσε κανένα δικαίωμα, απέναντι σε μία ομάδα, που να μου το θυμηθείτε, ότι μπορεί και να χάσει αρκετά παιχνίδια στην έδρα της. Τουλάχιστον έτσι όπως την είδα στο μεταξύ μας ματς".
Γιατί όμως η Χαλκίδα δεν μπόρεσε να κερδίσει μία ομάδα μεσαίας δυναμικότητας όπως ο Αστέρας Αμαλιάδας; (σύμφωνα πάντα με τη γνώμη του Γιώργου Στούπα).
Ο Στούπας απάντησε χαρακτηριστικά: "Διότι η Αμαλιάδα είχε ψυχή κι εμείς όχι. Στο β' ημίχρονο δεν κάναμε ούτε μία τελική προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία. Σας μιλάω ειλικρινά, ότι ήμουν τόσο θυμωμένος που ήθελα να φύγω από το γήπεδο από το 35ο λεπτό. Πρέπει να συνέλθουμε. Αν δεν γίνει αυτό, κάποιοι θα έχουν πρόβλημα. Και δεν αναφέρομαι τόσο στο τεχνικό τιμ. Ο Καβακάς σήμερα (σ.σ. χθες), ότι όπλα είχε στα χέρια του τα έριξε στον αγωνιστικό χώρο. Αγωνίστηκαν 14 παίκτες. Σχεδόν όλοι προέρχονται από τη Football League. Δεν επιτρέπεται η χθεσινή εμφάνιση".
Είναι ηλίου φαεινότερο λοιπόν, ότι ο Στούπας κρούει το ...καμπανάκι και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Θήβα στη βοιωτική πόλη. 

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: