Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Κυριακή 2/10, στη Θήβα με φιλάθλους

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΑΟ Θήβας, στις 16:00, στο στάδιο της Θήβας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Χαλκίδας, μετά από 2 λευκές ισοπαλίες (0-0), με Παναρκαδικό εντός και Αστέρα Αμαλιάδας εκτός, πραγματοποιώντας και το ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Θήβας, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική στην Αθήνα, ηττήθηκε απ' τον Φωστήρα με 4-0. 

Ο ΑΟ Χαλκίς τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί 2 φορές μέσα στη Θήβα.

  • Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου του 2010, για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, ο ΑΟΧ είχε ηττηθεί με 2-0, ενώ είχαν συλληφθεί και 2 φίλαθλοι της Χαλκίδας, όπου είχαν στην κατοχή τους καπνογόνα. οι οποίοι εν τέλη αθωώθηκαν απ' το δικαστήριο. 
  • Τη σεζόν 2011-12, ο ΑΟ Θήβας αποχώρησε απ' το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής και έτσι ο ΑΟΧ πήρε το διπλό άνευ αγώνος (0-3). 
  • Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο ΑΟ Χαλκίς μέσα στη Θήβα, ήταν την Τετάρτη 20 Μαΐου του 2015, για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, όπου οι 2 ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).
Διαιτητής του αγώνα της Κυριακής, θα είναι ο Άγγελος Μπακογιάννης, με βοηθούς τη Μαρία Δέτση και το Δημήτρη Σταυρόγλου, απ' τον σύνδεσμο Αθηνών. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Ρήγας, απ' το σύνδεσμο Φωκίδας.
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά» προτίθεται να διοργανώσει εκδρομή στη Θήβα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, πατήστε την παρακάτω εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: