Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

0 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Φιλική ισοπαλία με ΠΑΟΚ στη Θεσ/κη

Παρουσία περίπου 100 οπαδών του ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής Χαλκίδας φιλοξενήθηκε χθες (22/9) το βράδυ στο PAOK Sports Arena από τον πρωταθλητή Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες -στα σετ- με 2-2..! Βέβαια, στο βόλεϊ μπορεί να μην υπάρχει ισοπαλία, ωστόσο όταν το σκορ έγινε 2-2, οι προπονητές Καλμαζίδης (ΠΑΟΚ) και Γκολίτσης (Χαλκίδα) ...συμφώνησαν να το ...λήξουν και να δώσουν νέο ραντεβού στο τουρνουά της Χαλκίδας (και με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού) το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Το χθεσινό φιλικό για τον Ηρακλή Χαλκίδας ήταν το πρώτο του, και όταν κοιτάς στα μάτια τον ΠΑΟΚ και του παίρνεις δύο σετ μέσα στη Θεσσαλονίκη και χάνεις άλλα δύο στο ...νήμα, σημαίνει ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Μάλιστα στο πρώτο σετ ο Ηρακλής έφτασε τη διαφορά και στο +7, κάνοντάς το "δικό" του με 25-21. Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη με τον ΠΑΟΚ να το κερδίζει με 30-28! Στη ...μισή λεπτομέρεια κρίθηκε και το τρίτο σετ με τον δικέφαλο του βορρά να το παίρνει με 27-25 (το γύρισε από 22-24). Στο 4ο σετ όμως ο Ηρακλής Χαλκίδας ανέβασε ρυθμούς και επικράτησε με 25-20 κάνοντας το 2-2.
Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με βασικές ελλείψεις. Από την ομάδα της Χαλκίδας απουσίαζαν οι Γκόρτσανιουκ, Τάπια και Γαλιώτος, ενώ από την ομάδα του δικέφαλου οι Γκαράς, Τερζής, Ανδρεάδης, Σαφράνοβιτς και Παπαδόπουλος. 


ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2-2 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Τα σετ: 21-25, 30-28, 26-24, 20-25

ΠΑΟΚ: Σμαραγδής, Γκόμεζ, Τακουρίδης, Πέτροβιτς, Σωτηρίου, Σακόγλου – Κωνσταντινίδης (λ) – Παντακίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Κολτσιάκης, Αδαμόπουλος, Κλότσκο, Κανέλλος, Κασαμπαλής, Σπυριούνης – Παπαδημητρίου (λ) – Φέρρελ, Αντιφάκος, Μάρκου, Μπερμπέρογλου). 

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη


Δεν υπάρχουν σχόλια: