Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Φιλική ήττα από Εθνικό αλλά καλή εμφάνιση

Ο ΑΟ Χαλκίς μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο της Καστέλλας, απ' τον Εθνικό Πειραιώς αλλά ήταν πιο επικίνδυνη από τις προηγούμενες εμφανίσεις της. Οι παίκτες του Τίμου Καβακά έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έφταναν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφεραν να τις τελειώσουν σωστά. Ο προπονητής των "νερατζούρι" ξεκίνησε τον Πατσατζόγλου στο κέντρο της άμυνας και τον Μπαλού δημιουργικό χαφ πίσω από τον Κρολ.
Το σχήμα αυτό απέδωσε με τους γηπεδούχους να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, Στο 8΄ η σέντρα του Σκαθαρούδη πέρασε χωρίς να τη βρει κάποιος, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του ίδιου παίκτη έδιωξε εντπωσιακά ο γκολκίπερ του Εθνικού. Στο 22΄ο Τσατσαρής έκοψε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Κομνηνού μετά από ξαφνική αντεπίθεση ο ΑΟΧ όμως απάντησε στο 27΄με χαμένο τετ-α-τετ του Μπαλού.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι κυρίαρχοι στο παιχνίδι, όμως ένα τραγικό λάθος του Τσατσαρή στο 63΄επέρεψε στους Πειραιώτες να σκοράρουν με τον Παυλάκη. Η Χαλκίδα είχε καλές ευκαιρίες με τον Σκαθαρούδη στο 49΄, τον Ντελέκο στο 66΄τον Κανελλόπουλο στο 76΄και το 81΄και τον Καραμπά στις καθυστερήσεις. 

ΑΟ Χαλκίς: Μπαμπανιώτης (46΄Ντουμάνης, 81΄Κακαβάς), Στεργιανός (73΄Τηλιόπουλος), Μήτκας, Νόνης, Πατσατζόγλου (30΄Πατσατζόγλου), Τσατσαρής (83΄Παπακωνσταντίνου), Σκαθαρούδης, Εμέκα (73΄Καραμπάς), Κρολ(58΄κανελλόπουλος), Πολίτης (39΄Μπασινάς, 62΄Λούγκος), Μπαλού (46΄Ντελέκος).
Εθνικός Πειραιώς: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Πεχλιβανίδης, Στρατάκης, Μαργαρίτης, Κομνηνός, Κατίδης, Μανάλης, Σουλελές, Βλάχος.


Α.Ο. Χαλκίδας-Εθνικός Πειραιά 0-1 (φιλικό) από LAMIASTARGR

Πηγή: www.starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: