Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Στις 16/10, με Αχαϊκή για το Κύπελλο Γ' Εθνικής 16-17

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα αντιμετωπίσει την Αχαϊκή, στις 15:00 στο γήπεδο του Λήλα, στο Βασιλικό Ευβοίας, για την Α' φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής 2016-17, σε έναν αγώνα νοκ άουτ, όπου ο νικητής θα περάσει στην επόμενη φάση και θα αντιμετωπίσει το Φωστήρα. 
Ο ΑΟΧ δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και δεν θέλει όμως να αποκλειστεί απ' το Κύπελλο. Γι αυτό ο προπονητής Νίκος Παντέλης αλλά και οι παίχτες τους, έχοντας κάνει μία πολύ καλή παρουσία στον "άτυχο" αγώνα με το Φωστήρα, θα τα δώσουν όλα ώστε η ομάδα της Χαλκίδας, να περάσει στην επόμενη φάση.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου με βοηθούς τους Γιώργο Παπανδριόπουλο και Παναγιώτη Χρηστάκο, απ' το σύνδεσμο Πειραιά. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Καλύβας του συνδέσμου Ευρυτανίας.
Όπως στους αγώνες πρωταθλήματος με Παναρκαδικό και Φωστήρα, έτσι και στον αγώνα κυπέλλου με την Αχαϊκή, αρκετοί φίλαθλοι της Χαλκίδας, θα δώσουν το παρόν στο γήπεδο του Βασιλικού, για να εμψυχώσουν τον ΑΟ Χαλκίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: