Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Προπονητής και 5 παίχτες από ΑΕΚ Χαλκίδας

Οι πρώτοι παίχτες και ο προπονητής, απ' τη νέα διοίκηση του Γιάννη Ελευθεριάδη, ήρθαν στον ΑΟ Χαλκίς. Στον πάγκο της Χαλκίδας, ο 3ος για τη φετινή σεζόν (μέσα σε 5 αγωνιστικές), θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς, Αντώνης Αυλωνίτης. Ο Αυλωνίτης, ο οποίος έχει ξαναπεράσει απ' τον ΑΟ Χαλκίς και ως προπονητής, θα έχει συνεργάτες τους Δημήτρη Γατόπουλο και Παναγιώτη Κοντογιάννη και θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της Κυριακής με τον Τσικλητήρα Πύλου. 
Οι πρώτοι παίχτες που μετακόμισαν απ' την ΑΕΚ Χαλκίδας στον ΑΟ Χαλκίς είναι οι 4 γνώριμοι (έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα του ΑΟΧ) Δημήτρης Βεζιρτζόγλου, Βαγγέλης Ανέστης, Γιάννης Θωμάς, Παναγιώτης Μπακομήτρος και ο Ηλίας Λουκάς. 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ (Προπονητής)
Ξεκίνησε το Ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία τέλη τής δεκαετίας τού 1970-80 αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση τού Αμυντικού, εκμεταλλευόμενος το πλούσιο Ποδοσφαιρικό του ταλέντο, αλλά και το σπουδαία σωματικά του προσόντα, στην Προποντίδα Χαλκίδας, τής Α' ΕΠΣ Ευβοίας στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον ΑΟ Χαλκίς τής Β' Εθνικής κατηγορίας στον οποίο καθιερώθηκε άμεσα αν και νεαρός, αγωνιζόμενος την δεκαετία 1980-90, 8 χρόνια στο δύσκολο πρωτάθλημα τής Β' Εθνικής Κατηγορίας έχοντας πολλές διακρίσεις.
Η αναγνωρισμένη ποδοσφαιρική του αξία σε Πανελλήνιο επίπεδο έκανε την Ιστορική Νίκη Βόλου, να τον αποκτήσει την ποδοσφαιρική περίοδο 1989-90 και να αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τής Β' Εθνικής κατηγορίας τού Βορείου Ομίλου. Η ποδοσφαιρική καριέρα τού Αντώνη Αυλωνίτη συνεχίστηκε στον Βαρβασιακό Χίου τής Γ' Εθνικής κατηγορίας 1990-91, ενώ ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο ΑΟ Θήβας τής Δ' Εθνικής Κατηγορίας 1991-92. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Λήλα Βασιλικού τής Δ' Εθνικής Κατηγορίας 1992-93 και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Φωστήρα  τής Δ' Εθνικής Κατηγορίας 1993-94.
Η προπονητική καριέρα του Αντώνη Αυλωνίτη ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις από τον Χαλκίνεο. Την τετραετία 1998 - 2002 ο Αντώνης Αυλωνίτης έκανε το μεγάλο Άλμα στην προπονητική του καριέρα αφού εργάσθηκε σαν Ομοσπονδιακός Περιφερειακός Προπονητής των κλιμακίων τής Ε.Π.Ο. όπου είχε στενή συνεργασία με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή τής Εθνικής Ελλάδος Ανδρών Γερμανό Οτο Ρεχάγκελ.
Στην συνέχεια τής προπονητικής του καριέρας ο Αντώνης Αυλωνίτης εργάστηκε σε πολλές Ομάδες του πανελληνίου και σε επίπεδο Εθνικών Κατηγοριών. Συγκεκριμένα πέρασε ως προπονητής απ' τις εξής ομάδες: ΑΟ Θήβας, ΑΟ Νέας Αρτάκης, ΑΟ Χαλκίς, Οπούντιος Μαρτίνου, Ελλάς Βέλλου, ΑΟ Κύμης, Ολυμπιακός Νέων Λιωσίων, Αχαρναϊκός, Παναργειακός, Μανδραϊκός, Βύζας Μεγάρων, ΠΑΣ Κόρινθος και ΑΕΚ Χαλκίδας. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ (Επιθετικός)
Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγαπάνε τον ΑΟ Χαλκίς. Ο 28χρονος επιθετικός, είχε αγωνιστεί στον ΑΟ Χαλκίς τη σεζόν 2009-10 και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας με 25 γκολ, στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, ανεβάζοντας την ομάδα στη Δ' Εθνική. Στην ψηφοφορία των φιλάθλων της Χαλκίδας, είχε ψηφιστεί στην 5η θέση, για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της σεζόν 2009-10.
Στην Εύβοια έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Λουκισίων, ΑΠΚΟ Δροσιάς, ΑΟ Κύμης, Ολυμπιακό Χαλκίδας και ΑΕΚ Χαλκίδας, ενώ εκτός Ευβοίας έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Θήβας και στη Καλλιθέα που αγωνιζόταν στη Football League (Β' Εθνική).
Με εμπειρίες από Football League, φέτος ξεκίνησε δυνατά με την ΑΕΚ Χαλκίδας με 5 γκολ σε 5 αγώνες, όντας μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ της Α' ΕΠΣ Ευβοίας για τη φετινή σεζόν.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ (Μεσοεπιθετικός)
Άλλος ένας γνώριμος για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι ο Βαγγέλης Ανέστης, ο οποίος τη σεζόν 2014-15, είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Χαλκίδας και με 13 γκολ (6ος στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας 2014-15 με 12 γκολ), ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΧ της σεζόν αλλά και είχε ψηφιστεί ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της σεζόν, απ' τους φιλάθλους της Χαλκίδας. Τότε ο ΑΟ Χαλκίς, είχε ανέβει μέσω μπαράζ στη Γ' Εθνική κατηγορία.
Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, ΑΟ Κύμης και ΑΟ Νέας Αρτάκης, ενώ φέτος ξεκίνησε στην ΑΕΚ Χαλκίδας.
Η αποχώρηση του από την ομάδα της Χαλκίδας, πέρσι που ανέλαβε ο Κοτσάρος (δεν τον κράτησαν στην ομάδα), είχε απογοητεύσει τους φιλάθλους της Χαλκίδας που τον ήθελαν στον ΑΟΧ. Τώρα θα έχουν την ευκαιρία να τον ξαναδουν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ (Μέσος)
Ο 30χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Χαλκίς τις σεζόν 2011-12, 2012-13 και 2014-15. 'Ηταν σχεδόν πάντα βασικός και αποτελούσε απ' τους καλύτερους ποδοσφαιριστές των συγκεκριμένων αγωνιστικών περιόδων.
Ξεκίνησε απ' τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Λήλα Βασιλικού, Απόλλων Σμύρνης, Βύζα Μεγάρων, Ένωση Ερμιονίδας, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΕΚ Χαλκίδας.
Με τον ΑΟΧ έχει κατακτήσει 2 κύπελλα Ευβοίας, 1 πρωτάθλημα Ευβοίας και 2 ανόδους στη Γ' Εθνική κατηγορία.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ (Αμυντικός)
Ο Παναγιώτης Μπακομήτρος αγωνίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο στον ΑΟ Χαλκίς, έχοντας 20 συμμετοχές. Ο 33χρονος αμυντικός, δεν πρόλαβε να πάει σε άλλη ομάδα (ΑΕΚ Χαλκίδας) και θα αγωνιστεί ξανά με τη κυανόμαυρη φανέλα.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Θύελλα Πατρών, στο Διαγόρα Ρόδου, στον ΑΟ Τρικάλων και στον Ηρακλή Ψαχνών (Football League), ενώ φέτος ξεκίνησε με την ΑΕΚ Χαλκίδας. 


ΗΛΙΑΣ ΛΟΥΚΑΣ (Μεσοεπιθετικός)
Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απ' τον ΑΟ Νέας Αρτάκης, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΟ Θήβας, Τον Ολυμπιακό Λιωσίων, τον Αία Σαλαμίνας, τον Οπούντιο Μαρτίνου και τον Ηρακλή Ψαχνών. 
Όπως και οι υπόλοιποι νέες μεταγραφές, που έχουν αγωνιστεί ξανά στον ΑΟΧ, έτσι και ο Ηλίας Λουκάς, αποτελεί ένα καλό εργαλείο στο ρόστερ του ΑΟ Χαλκίς.

Στον ΑΟ Χαλκίς θα πραγματοποιηθούν άλλες 3 μεταγραφές (πιθανόν από την ΑΕΚ Χαλκίδας), όπου θα τις αποφασίσει ο προπονητής Αντώνης Αυλωνίτης με τους συνεργάτες του Παναγιώτη Κοντογιάννη και Δημήτρη Γατόπουλο. Σύντομα θα αποφασίσει και ποιους παίχτες που είναι ήδη στον ΑΟ Χαλκίς, θα διώξει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: