Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Διαφαινόμενη παραίτηση Στούπα, αλλαγές στο ΔΣ

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης (12/10) ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς, στο οποίο το "παρών" έδωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Χαλκίδας Γιάννης Ελευθεριάδης. Στο Δ.Σ. δεν πήγε ο Γιώργος Στούπας, αλλά εκεί ήταν ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παντέλης και οι τρεις αρχηγοί Κώστας Καραμπάς, Δημήτρης Τσατσαρής και Βαγγέλης Ντελέκος.
Το σίγουρο είναι ένα, ότι μετά τη διαφαινόμενη παραίτηση του Γιώργου Στούπα, ο ΑΟ Χαλκίς δεν πρόκειται να μείνει ακέφαλος και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν όλες οι αποφάσεις και οι αλλαγές σε πρόσωπα, θέσεις και αγωνιστικό τμήμα, οι οποίες θα είναι σαρωτικές και θα προκαλέσουν πάταγο στην ποδοσφαιρική Εύβοια απ' άκρη σ' άκρη.
Οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν "κλειδώσει" κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα (13/10) το βράδυ στη νέα συνάντηση του Ελευθεριάδη με τους ανθρώπους του Δ.Σ. του ΑΟΧ. Δεν χωράει αμφιβολία ότι ξημερώνει νέα εποχή στον ΑΟ Χαλκίς και όπως όλα δείχνουν με νέο διοικητικό ηγέτη.
Δύο από τους πιο γνωστούς φιλάθλους της Χαλκίδας, ο Δημήτρης Δούκας και ο Γιώργος Γαλγαδάς ήταν στα γραφεία της ομάδας χθες το βράδυ. Για περίπου 3 ώρες, περίμεναν υπομονετικά έξω από τα γραφεία για να μάθουν τις εξελίξεις και όπως δήλωσαν στο egnomi.gr "με χιόνια και με κρύα, Χαλκιδάρα για πάντα..."

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: