Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

3 ΑΝΤΕ ΕΛΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Για ακόμα μία φορά, μέσα σε ένα διάστημα ενός έτους, έχουμε αλλαγή διοίκησης. Όλα αυτά τα χρόνια ακούμε λόγια, ακούμε για σωστές βάσεις, ακούμε για ανόδους και πριν γίνουν όλα αυτά ακούμε για παραιτήσεις.
Με τον Γιώργο Στούπα ακούσαμε για γερές βάσεις και για άνοδο στη Football League (Β' Εθνική). Όμως παραιτήθηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα και οι λόγοι θα είναι πάντα υποθετικοί. Έρχονται τώρα καινούριοι να μας πουν για νέες βάσεις. Άντε να τους δούμε και αυτούς. Ξενερώσαμε... δεν πιστεύουμε κανέναν πια. Σε λίγο θα γίνουν οι εκλογές και θα ακούσουμε νέες υποσχέσεις.
Αρχικά να αναφέρουμε τα λάθη των ΜΜΕ που αποκάλυψαν διωγμούς προπονητή και παιχτών. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, παρόλο που αναδημοσιεύσαμε ειδήσεις άλλων ιστοσελίδων. Εμείς τα ΜΜΕ, ευθυνόμαστε για τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Με τι ψυχολογία να παίξουν οι παίχτες όταν ξέρουν ότι θα αποχωρήσουν. Όταν ξέρεις ότι θα φύγεις απ' την ομάδα σιγά μην βάλεις τα πόδια σου στη φωτιά. Παρόλο που εν τέλη έπαιξαν καλά, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους ήξεραν ότι θα φύγουν. Και όχι δεν φταίνε 100% τα ΜΜΕ. Ίσως να φταίνε ελάχιστα. Η νέα και οι επερχόμενες διοικήσεις φταίνε που πριν καλά καλά γίνουν οι εκλογές, διέρρευσαν στα ΜΜΕ τα σχέδια διωγμών. Τέλος πάντων θα με πείτε υπερβολικό αλλά δεν με ενδιαφέρει. Μπορώ κι εγώ να πω την άποψη μου και αν θέλετε μην διαβάζετε τη σελίδα μας.
Πόσα λόγια, πόσες υποσχέσεις ακούσαμε από πολλές διοικήσεις και τίποτα δεν είδαμε. Ο Ταρνανάς ήταν απ' τους λίγους που έβαλε λεφτά, έκανε έργα και "στέρεψε". Ο Καρυστινός είχε ιδέες και πρόγραμμα αλλά δεν είχε οικονομικές πλάτες. Ο Κοτσάτος κορόιδεψε και ο Τόλιας αντί να παραιτηθεί αξιοπρεπέστατα, το πάλευε στο πουθενά και εκνεύρισε φιλάθλους και ποδοσφαιριστές. Ο Στούπας νόμιζε ότι θα επαναλάβει την επιτυχία που είχε με τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά δεν του έκατσε. Και έρχονται τώρα οι επόμενοι.... Άντε να δούμε κι αυτούς να δούμε πόσο θα κρατήσουν...
Μέχρι στιγμής από αυτά που έχουμε ακούσει για την επερχόμενη διοίκηση, πάνε να "υποβαθμίσουν" τον ΑΟΧ. Δηλαδή θα διώξουν τους καλούς και ακριβούς παίχτες για να φέρουν παίχτες και προπονητή απ' την ομάδα τους στο τοπικό. Να μαζέψουν το ακριβό μπάτζετ δηλαδή. Στην τελική αυτή είναι η πρόταση τους και αφού δεν υπάρχει άλλη λύση είναι καλοδεχούμενη. Αλλά η χρονιά κάηκε και αντί για άνοδο θα παλέψουμε απλά να βγει η χρονιά και να μην είμαστε η μοναδική ομάδα που θα πέσει κατηγορία.
Το μεγαλύτερο λάθος των διοικήσεων μετά Ταρνανά εποχή, είναι το ότι αναλαμβάνουν την ομάδα και περιμένουν βοήθεια από επιχειρηματίες της Χαλκίδας. Καλά ακόμα να το καταλάβετε ότι κανέναν επιχειρηματία δεν ενδιαφέρει να δώσει λεφτά; Πόσο μάλλον τώρα που έχει καλύτερες επιλογές διαφήμισης στον Ηρακλή Χαλκίδας και στο Γυμναστικό Κύμης, που είναι ομάδες Α1 σε βόλλεϊ και μπάσκετ και θα υπάρχουν και τηλεοπτικές κάμερες πανελλαδικές με μεγάλα παιχνίδια όπως με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Όποιος θέλει να επενδύσει στον ΑΟΧ, να βάλει γερές βάσεις και να μιλάει για ανόδους, πρέπει να βάλει λεφτά απ' τη τσέπη του.
Όλοι οι διοικούντες περιμένετε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Ποιος κόσμος; Η δυναμική του ΑΟΧ στον κόσμο χάθηκε πριν 20 χρόνια. Ξεχνάτε ότι έχουμε να δούμε επαγγελματική κατηγορία απ' το 2004. Και πριν από αυτή τη χρονιά είχαμε να δούμε επαγγελματική κατηγορία απ' τα μέσα της δεκαετίας του '90. Ποιον κόσμο περιμένετε να γεμίσει το γήπεδο; Έτσι έρχεται ο κόσμος, ο οποίος έχει ξεχάσει την ομάδα της πόλης του; Σε 2 παιχνίδια τα τελευταία χρόνια είδαμε κόσμο. Το 2015 στα μπαράζ με Θήβα και Μαλεσίνα. Και αυτά έτυχε... Έχουμε να δούμε κόσμο στο στάδιο της Χαλκίδας απ' τη δεκαετία του '90 (με εξαίρεση τα μπαράζ του 2003 στη Λιβαδειά). Αυτός ο κόσμος δεν έρχεται έτσι... Πρέπει να γίνουν διοικητικές κινήσεις και καμία δεν τα κατάφερε. Όσο για τους οργανωμένους φιλάθλους, ότι μπόρεσαν το έχουν κάνει.... Δεν φταίνε αυτοί για το λίγο κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει πρώτα να μάθετε τον ΑΟΧ στη Χαλκίδα και μετά να απαιτείται να έρχεται ο κόσμος. Τόσα χρόνια το λέμε, κανείς δεν το εφάρμοσε. 
Τέλος έχουμε να στείλουμε σε ένα δημοσιογράφο ένα μήνυμα. Τόσο καιρό μας λέει γιατί δε μιλάμε, γιατί δε μιλάμε και γιατί πάμε με τα νερά των εκάστοτε διοικήσεων. Κύριε μου... Δεν πάμε με κανενός τα νερά... Απλά αν μιλήσουμε... θα φάμε απαγορευτικό και δεν θα ξαναμπούμε στο στάδιο της Χαλκίδας.... Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.... Απλά καθήκον μας είναι να στηρίζουμε κάθε διοίκηση, όπως θα στηρίξουμε και την επερχόμενη, όποιες αποφάσεις και να πάρει...

Υ.Γ. Ξεκαθαρίζω ότι αυτή η άποψη είναι ενός απ' τους διαχειριστές του blog chalkidafans3.blogspot.gr και όχι επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας, η γενικά των φιλάθλων.
Υ.Γ.2  Όλη η φάση τόσα χρόνια, των αλλαγών των διοικήσεων, μου θυμίζουν ένα τραγούδι, του Γιώργου Σαμπάνη που λέει "Σ' αφήνω τώρα στον επόμενο". Αλλάζοντας λίγο τον στίχο, ταιριάζει στην κατάσταση του ΑΟ Χαλκίς... "Σ' αφήνω τώρα στον επόμενο... τον άτυχο τον... Πρόεδρο..."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχια στη νεα διοικηση και ευχομαι να πετυχει το καλυτερο για την ομαδας μας Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν υπήρχε και Ελευθεριάδης η ομάδα πήγαινε για διάλυση

Chalkida Fans G-3- είπε...

Συμφωνώ! Αλλά το ίδιο ισχύει σε όλους! Αν δεν υπήρχε Στούπας η ομάδα θα πήγαινε για διάλυση... Αν δεν υπήρχε Κοτσάτος η ομάδα θα πήγαινε για διάλυση... Αν δεν υπήρχε Καρυστινός η ομάδα θα πήγαινε για διάλυση... Και αν δεν υπήρχε Ταρνανάς η ομάδα θα ήταν ακόμα τοπικό...