Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

0 ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-1 ΑΟΧ: Σημαντική ισοπαλία στη Λέσβο

Σημαντικό βαθμό πήρε σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς μέσα στη Λέσβο, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με τον Αιολικό, με σκορ 1-1, στο στάδιο της Μυτιλήνης. Σε έναν αγώνα με λιγοστές φάσεις η ομάδα της Χαλκίδας έφτασε κοντά και στην ανατροπή, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 67' και μετά. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Μπαλού, όπου αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση και το πόσο θα μείνει εκτός γηπέδων. Τραυματισμό είχε και ο Βαγγέλης Ανέστης αλλά δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό. 

Το φιλμ του αγώνα:
  • 11' - Αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΟΧ, έπειτα απ' τον τραυματισμό του Μπαλού, τη θέση του πήρε ο Βαγγέλης Ανέστης. 
  • 15' - Σέντρα του Σκαθαρούδη, ο Βεζυρτζόγλου στέλνει τη μπάλα στα δύχτια, αλλά ο διαιτητής λανθασμένα δίνει άουτ, καθώς κατά τη γνώμη του, πριν τη σέντρα του Σκαθαρούδη η μπάλα πέρασε άουτ. (ΑΟΧ)
  • 18' - Δυνατό σουτ του Ευσταθίου στην περιοχή της Χαλκίδας, άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μυτιλήνης. (ΑΙΟΛΙΚΟΣ)
  • 28' - Επέλαση του Σκαθαρούδη, σέντρα ακριβείας στο Βεζυρτζόγλου, ο οποίος με γυριστό σουτ, ισοφάρισε για την ομάδα της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)
  • 30' - Δυνατό σουτ του Ντελέκου, απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Αιολικού, Ζαχαρής, μεγάλη ευκαιρία του ΑΟΧ να πάρει το διπλό. (ΑΟΧ)
  • 55' - Αλλαγή πάνω στην αλλαγή. Ο Βαγγέλης Ανέστης, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματισμένο Μπαλού, τραυματίστηκε και ο ίδιος, με τον ΑΟΧ να κάνει και 2η αναγκαστική αλλαγή, μπαίνοντας ο Αλμπάνης. 
  • 67' - Αψιμαχία Θωμά με Κριπιντήρη, ο παίχτης του Αιολικού δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. 
  • 93' - Σουτ του Ευσταθίου, εύκολο μπλοκάρισμα του Μητακίδη. (ΑΙΟΛΙΚΟΣ)
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει την Αχαϊκή, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Η ομάδα της Αχαΐας, τιμωρήθηκε απ' την Π.Ε. της ΕΠΟ, με -3 βαθμούς και βρέθηκε στη τελευταία θέση του 3ου ομίλου με 2 βαθμούς.
Στο κύπελλο της Γ' Εθνικής, ο ΑΟΧ είχε αποκλειστεί στο Βασιλικό απ' την Αχαϊκή με σκορ 2-3 και αυτή τη φορά, ανανεωμένος, θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη, μπροστά στους φιλάθλους της Χαλκίδας.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Κρητικός, Αζίζ (72' Χρήστου), Τάχιας, Παληγεώργος (76' Σπάρταλης), Κριπιντίρης, Ευσταθίου, Κεσίδης, Μπουρούς, Μανουσάκης, Ραζάκ Αμπντούλ (60' Λάλας). 
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Σκαθαρούδης, Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης (79' Λούκας), Μπαλού (11' λ.τρ. Βαγγ. Ανέστης, 55' λ.τρ. Αλμπάνης).




Δεν υπάρχουν σχόλια: