Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ 2-0 ΠΑΝΑΡΓΕΙΚΟΣ: Επιτέλους η πρώτη νίκη

Πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση, ο ΑΟ Χαλκίς πέτυχε χθες, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, κερδίζοντας στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, τον Παναργειακό με 2-0. Η ομάδα της Χαλκίδας πήρε μπρος, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση με 2 γκολ και 2 δοκάρια και πετυχαίνοντας μία νίκη που από εδώ και πέρα τις δίνει ώθηση, ώστε να ανέβει ψηλά βαθμολογικά.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 42' - Σέντρα σουτ του Πολίτη, η μπάλα στο δοκάρι. (ΑΟΧ)
  • 45' - Πάσα του Πολίτη στο Βερζυτζόγλου, απίθανη ψηλοκρεμαστή σέντρα του Βεζυρτζόγλου, ο Μπαλού έπιασε απ'ευθείας το σουτ στη κίνηση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. (ΑΟΧ)
  • 50' - Ο Βεζυρτζόγλου από αριστερά τροφοδότησε τον Πολίτη που σούταρε, η μπάλα κόντραρε, νέο σουτ του Κρολ κόντραρε εκ νέου, ενώ τρίτο εξ' επαφής σουτ του Μπαλού κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. (ΑΟΧ)
  • 62΄ - Ο Βεζιρτζόγλου με τεχνικό σουτ από τη γωνία της περιοχής σημάδεψε το δοκάρι. (ΑΟΧ)
  • 64' - Από ασίστ του Πολίτη από δεξιά, ο Βεζυρτζόγλου με έξοχο πλασέ σε πρώτο χρόνο πέρασε την μπάλα κάτω από το σώμα του τερματοφύλακα Σαχσανίδη και διαμόρφωσε το 2-0. (ΑΟΧ)
  • 66' - Τετ α τετ του Μπαλού, αστόχησε. (ΑΟΧ)
  • 68' - Σουτ του Ανδριανόπουλου, ο Ντουμάνης έκανε φοβερή απόκρουση, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. (ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ)
  • 90' - Σε μία φάση διαρκείας, ο Ανέστης βρέθηκε πολύ κοντά στο τέρμα αλλά έστειλα τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Στη συνέχεια πλάσαρε στον Πολίτη, όπου έστειλε τη μπάλα πάνω σε αμυντικό, ενώ στην επαναφορά ο Ντελέκος, δεν κατάφερε ουτε αυτός να κάνει το 3-0, καθώς κι εκείνος έστειλε τη μπάλα πάνω σε αμυντικό. (ΑΟΧ)
Πολύ καλή μπάλα απ' τους παίχτες του ΑΟΧ, επιτέλους βρήκαν τη φόρμα τους και έδειξαν τι αξίζουν. Πολύ καλή εμφάνιση οι Μπαλού και Βεζυρτζόγλου, ενώ καλή απόδοση είχαν και οι Πολίτης και Ντελέκος. Εύκολο το έργο του Ντουμάνη, καθώς ο Παναργειακός δεν έκανε ευκαιρίες, αλλά στη μοναδική που έκανε στο 68', ο Χαλκιδέος πορτιέρο κράτησε το "μηδεν" για την ομάδα της Χαλκίδας.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στη Λέσβο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Κρολ (70' Βαγγ. Ανέστης), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου (84' Λούκας), Πολίτης, Μπαλού (87' λ.τρ. Τσούτης).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Λουκάς Κούρος): Σαχσανίδης, Κωστακιώτης, Μηλιώτης, Γκάμπριτς, Φίλης, Ζαχαράκης, Αγγελόπουλος (79' Καρελάς), Σιάτρας, Φασουλής (46' Ανδριόπουλος), Πούτσι, Κυριακόπουλος (74' Καψιόχας).



Α.Ο. Χαλκίς-Παναργειακός 2-0 από LAMIASTARGR

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


 




ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΥ







Δεν υπάρχουν σχόλια: