Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

0 ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ;

Επειδή ακούσαμε και από κάποιους ότι κάνουμε κακό στην ομάδα, ας κοιτάξουν πρώτα τα δικά τους και μετά να μιλήσουν για εμάς. Ας βρουν και ας πουν κάτι που έχουμε κάνει και είναι κακό για την ομάδα και όχι να μιλάνε με λόγια του αέρα.
  • Ποτέ δεν σχολιάσαμε αρνητικά κανέναν απ' τη διοίκηση. 
  • Ποτέ δεν επιβάλαμε την τακτική μας σε κανέναν.
  • Ποτέ δεν δείξαμε σε κανέναν τι πρέπει να κάνει. 
Εμείς ούτε λεφτά έχουμε ζητήσει ποτέ, ούτε καμία διοικητική θέση. Άλλοι παρακαλούσαν για έμμισθες διοικητικές θέσεις (τότε που ζήταγαν απ' τον Στούπα να αναλάβουν το επικοινωνιακό κομμάτι των φιλάθλων με λεφτά). Επίσης άλλοι με τις απόψεις τους μπορεί να έκαναν κακό, όπως τότε που στήριζαν τον Τόλια, ο οποίος παραλίγο να διαλύσει τον ΑΟΧ και τότε που στήριζαν τη συγχώνευση με τον Πανελευσινιακό από μία διοίκηση που εν τέλη έφυγε. Με όλες τις συμβουλές τους θα είχαμε χάσει τον ΑΟΧ. Κατά τα άλλα εμείς κάνουμε κακό στην ομάδα.
Αντιθέτως εμείς έχουμε προσκληθεί αρκετές φορές από διοικήσεις σε Διοικητικά Συμβούλια και έχει ζητηθεί η γνώμη μας και η βοήθεια μας.
Αφού λοιπόν αναφέρατε την κουβέντα, γράψτε και παραδείγματα που έχουμε κάνει κακό και που ευθυνόμαστε. Αν φυσικά μπορείτε να βρείτε κάτι.

ΤΕΛΟΣ επειδή μίλησαν για κακό, δείτε το παρακάτω άρθρο που το αναφέρω "τυχαία" ως παράδειγμα. Ένας με τις κακές του πράξεις, κάνει κακό στις κορούλες του και στην οικογένεια του. Αυτός είναι περήφανος που οι κόρες του τον βλέπουν στα παρακάτω χάλια;;;

ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ
Η σύλληψη του 58χρονου που διατηρεί τοπικό blog αθλητικού περιεχομένου πραγματοποιήθηκε στις 22:50 το βράδυ της Τετάρτης (07-09-2016) στον Άγιο Μηνά Χαλκίδας έξω από το ξενοδοχείο "Πέλαγος", την ώρα που γινόταν η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Εύβοιας.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας τον συνέλαβαν διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:
  • Μια απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Χαλκίδας για πλαστογραφία και απάτη, με συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών.
  • Δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για παράβαση νομοθεσίας δημοσίων εσόδων, με συνολική ποινή φυλάκισης 1 έτους και 10 μηνών.
Ο συλληφθείς που κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: http://psaxniwths.blogspot.gr/2016/09/58.html?m=0

Την εγγύηση από την αποφυλάκιση, την πλήρωσε πρώην διοικητικό μέλος του ΑΟ Χαλκίς. ΟΡΙΣΤΕ! ΧΑΛΑΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΟΧ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: