Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ 2-2 ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: «Έμφραγμα» στο 93'

Άδικη ισοπαλία για τον ΑΟ Χαλκίς, χθες Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, όπου στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Δόξα Μεγαλόπολης, με γκολ που δέχθηκε στο 93'. Παρά το γεγονός ότι ο ΑΟ Χαλκίς δεν κατάφερε να νικήσει, αν και ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρέμεινε αήττητος για 5ο σερί αγώνα (7ο με τα 2 φιλικά).
Αρκετά παράπονα του κόσμου της Χαλκίδας απ' τον Β' επόπτη, υποδυκνείοντας ανύπαρκτα οφσάιντ στους παίχτες του ΑΟΧ, κυρίως στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Στο 81' έγινε διακοπή τουλάχιστον πέντε λεπτών καθώς ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου σταμάτησε το παιχνίδι περιμένοντας τον κ. Αυλωνίτη να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να κατέβει στα αποδυτήρια, καθώς τον απέβαλε.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 22' - Δυνατό σουτ του Ντελέκου 5-6 μέτρα έξω από την περιοχή της Δόξας, ο Μακρυωνίτης θα τεντώσει το κορμί του και θα αποκρούσει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία. (ΑΟΧ)
  • 26' - Φάουλ από τα δεξιά για την ομάδα μας με τον Στεργιανό να σεντράρει και τους Κρολ και Μπαλού να βρίσκονται στην πορεία της μπάλας αλλά κανέναν να μη μπορεί να την βρει και να τη στείλει στα δίχτυα. (ΑΟΧ)
  • 34' - Πολύ καλή προσπάθεια του Πολίτη που συνέκλινε στον άξονα από τα αριστερά, έκανε την σκαφτή κάθετη στον Βεζιρτζόγλου που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, με τον τελευταίο να περνάει τον τερματοφύλακα αλλά από πολύ πλάγια να πλασάρει άουτ... (ΑΟΧ)
  • 37' - Τελείως κόντρα στη ροή του παιχνιδιού κι από μια φάση που δε μπορούσε να εγκυμονεί τον παραμικρό κίνδυνο, ο Παναγιωτίδης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας μας, πέρασε και τον Μητακίδη και σε κενή εστία έγραψε το 0-1. (ΔΟΞΑ)
  • 39' - Σέντρα του Θωμά από τα αριστερά, ο Κρόλ ψηλότερα απ' όλους πήρε την κεφαλιά και την έστειλε πάνω από τα δοκάρια. (ΑΟΧ)
  • 43' - Ο Πολίτης πάσαρε από στα δεξιά στον Μπαλού, αυτός έπαιξε το ένα δύο με τον Πολίτη, ο τελευταίος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Βεζιρτζόγλου πήρε την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι ο Μπαλού ως "από μηχανής θεός" πάνω από τη γραμμή την έσπρωξε με το στήθος στα δίχτυα! (ΑΟΧ)
  • 45'+ - Φάουλ σε πολύ καλό σημείο (λίγα μέτρα έξω από την περιοχή) κέρδισε ο Κρολ, με τον Βεζιρτζόγλου να στέλνει την μπάλα πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια. (ΑΟΧ)
  • 47' - Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και το πρώτο σουτ για το δεύτερο ημίχρονο. Ο Λυμπερόπουλος έπιασε ένα δυνατό σουτ εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της άμυνάς μας, με τον Μητακίδη να πέφτει αριστερά και να μπλοκάρει σταθερά. (ΔΟΞΑ)
  • 50' - Ο Πολίτης παίζει ωραίο ένα-δύο με τον Κρολ να του στρώνει τη μπάλα και τον Πολίτη να αστοχεί σε τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή. (ΑΟΧ)
  • 52' - Από τα αριστερά καταπληκτική έμπνευση του Βεζιρτζόγλου να βρίσκει τον Θωμά με τακουνάκι, ο ακραίος αμυντικός μας έκανε καταπληκτική μπαλιά στην καρδιά της άμυνας της Δόξας με τον Πολίτη να πετάγεται και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μακρυωνίτη! (ΑΟΧ)
  • 63' - Ο Πολίτης που έγινε κάτοχος της μπάλας, έβγαλε με καταπληκτική κάθετη τον Βεζιρτζόγλου απέναντι στον Μακρυωνίτη με τον τελευταίο να του στερεί το γκολ, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 65' - "Έκρυψαν" την μπάλα στα αριστερά κι έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων οι Ντελέκος, Θωμάς και Πολίτης με τον τελευταίο να κάνει τη σέντρα αλλά τον πρώτο επόπτη να υποδεικνύει πως η μπάλα πριν την σέντρα έχει περάσει την τελική γραμμή. (ΑΟΧ)
  • 72' - Στημένη μπάλα σε καλό σημείο για τον ΑΟΧ, από τα αριστερά η σέντρα του Στεργιανού, στα χέρια του Μακρυωνίτη. (ΑΟΧ)
  • 93' - Γκολ για τη Δόξα Μεγαλούπολης. Καταπληκτικό συρτό σουτ του Παναγιωτίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μητακίδη. (ΔΟΞΑ)

Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, θα είναι ο τελευταίος επίσημος αγώνας του ΑΟ Χαλκίς για το 2016, όπου θα ταξιδέψει στην Ηλεία και θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυναμικό ΠΑΟ Βάρδα, στις 15:00.



ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Α. Αυλωνίτης): Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (90' Τσούτης), Μπαλού (85' Λούκας), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου (89' Αλμπάνης), Πολίτης, Κρολ.
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Β. Κούβαλης): Μακρυωνίτης, Γ. Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας (67' Λεβέντης), Θ. Ασημακόπουλος (55' Πρίκας), Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπολυος, Κ. Λυμπερόπουλος (70' Κ. Ασημακόπουλος).



Δεν υπάρχουν σχόλια: