Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ: 3 νέα πρόσωπα στην προπόνηση

Εκτός από τα Χριστούγεννα έρχονται και ...προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ σχεδόν όλων των ομάδων, με προσθήκες και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Έτσι και στη Χαλκίδα, σήμερα Δευτέρα (19/12), την εμφάνισή τους στην προπόνηση της ομάδας έκαναν τρία νέα πρόσωπα, μεγαλώνοντας την ευβοϊκή "παροικία" στον ΑΟΧ. Πρόκειται για τις τρεις πρώτες χειμερινές μεταγραφές των "κυανόμαυρων", ενώ θ' ακολουθήσουν άλλες τέσσερις.
Παίκτες του ΑΟΧ θα πρέπει να θεωρούνται ο γκολκίπερ Γιάννης Αγριόδημος από την ΑΕΚ Χαλκίδας, ο αριστερός μπακ Δημήτρης Αγγελάτος από την ΑΕΚ Χαλκίδας και ο Βασιλικαριώτης αριστερός εξτρέμ Αποστόλης Χατζηστάμου, που μέχρι πρότινος ανήκε στο Ζευγολατιό.
Οι Αγριόδημος και Χατζηστάμου έκαναν κανονικά προπόνηση, όχι όμως και ο Αγγελάτος, που είχε μία σύντομη κουβέντα με τον προπονητή Αντώνη Αυλωνίτη.
Παρελθόν από την ομάδα είναι ο Νίκος Μητακίδης που σταμάτησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν και ο Φάμπιο Μπαλού που πήρε άδεια ...νωρίτερα και τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί αν αποτελεί ξένο σώμα.
Την Τετάρτη ο ΑΟΧ θα παίξει φιλικό παιχνίδι στη Βάθεια με τον Αμαρυνθιακό.
Επόμενο επίσημο ματς για τη Γ' Εθνική είναι στις 8/1 με την πρωτοπόρο Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: