Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

0 Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας επισκέφθηκε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία της διοίκησης της ομάδος της Χαλκίδας. Η γυμνάστρια του σχολείου, Έφη Βαρβάρου, υποδέχθηκε τον προπονητή Αντώνη Αυλωνίτη, με τον βοηθό του Δημήτρη Γατόπουλο, καθώς και μία αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών που αποτελούταν απ' τους Κρολ. Εμέκα, Τηλιόπουλο, Αλμπάνη και Ντουμάνη. Μάλιστα ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ, Ντουμάνης, όπως και ο Πολίτης, ήταν μαθητής στο σχολείο και η Γυμνάστρια Έφη Βαρβάρου, του θύμισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος σχολείων στην Εύβοια, φέρνοντας του και το κύπελλο που είχαν κατακτήσει.
Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με τα παιδιά και τους χάρισαν αναμνηστικά δώρα καθώς και μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές των παιχτών. Ο ΑΟ Χαλκίς προσκάλεσε τους μαθητές να παραβρεθούν στον αγώνα της Κυριακής με την Δόξα Μεγαλόπολης στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας συνοδευόμενοι από τους γονείς τους με την είσοδο να είναι δωρεάν.
Η διοίκηση με την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνει να προσελκύσει νέους φίλους θα συνεχίσει τις επισκέψεις στα σχολεία της πόλης και το επόμενο διάστημα δίνοντας χαρά στα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: