Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

0 ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΟΧ

Παρελθόν από την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, αποτελεί ο 24χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Σκαθαρούδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σκαθαρούδης είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο (Ιανουάριος) και να επιστρέψει στην πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού η λύση της συνεργασίας τους έγινε νωρίτερα.
Τελευταία εμφάνιση του Σκαθαρούδη με τη φανέλα του ΑΟΧ ήταν στο πρόσφατο ματς με την Αχαϊκή (2-1) στο Δημοτικό Στάδιο, όπου είχε μπει ως αλλαγή στο β' ημίχρονο, για να αποχωρήσει τραυματίας 20 λεπτά αργότερα.
Ο Σκαθαρούδης που έχει αγωνιστεί και με τη Βέροια στη Σούπερ Λίγκα μεταγράφηκε στον ΑΟΧ το καλοκαίρι από την Αναγέννηση Καρδίτσας.
"Κόουτς ήρθα να σε χαιρετήσω, φεύγω, πάω Θεσσαλονίκη" είπε ο Σκαθαρούδης, ενώ ο Αυλωνίτης του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Η διοίκηση ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας με το Σκαθαρούδη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Σκαθαρούδη. Τον ευχαριστεί πολύ για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη, μακριά από τραυματισμούς και κάθε επιτυχία στη συνέχεια στην καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: