Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

0 ΑΟΧ 2-0 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Φόρτσαρε στο 2ο ημίχρονο

Άλλο ένα εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς. Μετά τη μεγάλη εμφάνιση στην Πάτρα (3-3 με την Παναχαϊκή), που ισοφαρίστηκε με 2 γκολ στις καθυστερήσεις, ο ΑΟ Χαλκίς νίκησε τον Αστέρα Αμαλιάδας - Πανόπουλο, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, με σκορ 2-0, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα της Χαλκίδας φόρτσαρε στο 2ο ημίχρονο και με 2 γκολ του Βεζυρτζόγλου με πέναλτι και του Μπαλού με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, καθάρισε το παιχνίδι, απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα που έπαιξε πολύ καλά.
Οι γηπεδούχοι που παρατάχθηκαν χωρίς τον Καμίλ Κρολ στην αποστολή ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ο Πολωνός επιθετικός ήταν στην κερκίδα και είδε τον αγώνα, ενώ τον αγώνα παρακολούθησε και ο Χαλκιδαίος τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιάννης Ανέστης, αδελφός του επιθετικού της Χαλκίδας Βαγγέλη Ανέστη. Το ντεμπούτο τους έκαναν οι Χατζηστάμου και Σάμαρης.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 25' - Κεφαλιά του Μπακομήτρου, άουτ. (ΑΟΧ)
  • 29' - Ο Μπράβος έκανε τη σέντρα από δεξιά Ντουμάνης και Βαλκάνος δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο Μπαρμπαρούσης σε κενή εστία σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. (ΑΣΤΗΡ) 
  • 31' Ο Μπουτσικάκης έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και τελείωσε μόνος του τη φάση με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντουμάνη. (ΑΣΤΗΡ)
  • 35΄ - Μετά από πολύ ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ,  ο Ανέστης έβγαλε το Βεζιρτζόγλου απέναντι από τον Τσίμα, αλλά ο γκολκίπερ της Αμαλιάδας έσωσε την εστία του. (ΑΟΧ)
  • 51΄ Ο Βεζιρτζόγλου χόρεψε την άμυνα του Αστέρα έκανε δυνατό σουτ, ο Τσάμης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε δύσκολα και στη συνέχεια της φάσης ο Μπαλού υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ. (ΑΟΧ)
  • 62΄ - Εκτέλεση κόρνερ του Μπράβου, κεφαλιά του Γκαντιάγκα, ο Ντουμάνης μπλόκαρε. (ΑΣΤΗΡ) 
  • 65΄ - Ο Ντελέκος έπαιξε το 1-2 με τον Βαλκάνο μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κλαδάκη με τον Γρίμμα να καταλογίζει αμέσως το πέναλτι. Ο Βεζιρτζόγλου εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. (ΑΟΧ)
  • 66΄ - Ο Ντλέκος με εκπληκτική ενέργεια πλάσαρε, ο Τσάμης απέκρουσε, ο Βεζιρτζόγλου πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε το γκολ, αλλά ο βοηθός Γιαννόπουλος τον υπέδειξε σε αντικανονική θέση. Το συγκεκριμένο γκολ έπρεπε να μετρήσει καθώς η φάση ήταν οριακή, αλλά και δύσκολη να κριθεί απ' το διαιτητή και τον βοηθό. (ΑΟΧ) 
  • 70΄ - Ο Μπακομήτρος έδιωξε την μπάλα πριν τον Μπαρμπαρούση που ήταν έτοιμος να την σπρώξει στα δίχτυα. (ΑΣΤΗΡ)
  • 88΄ Πολίτης και Βεζυρτζόγλου δεν κατάφεραν να συνεργαστούν ενώ βρισκόντουσαν σε πλεονεκτική θέση με τον Τσάμη να βγαίνει και να μαζεύει. (ΑΟΧ
  • 95' - Ο Μπαλού, με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με ένα αριστοτεχνικό γκολ. (ΑΟΧ)
Αν και το γήπεδο για άλλη μία φορά δεν είχε την ανάλογη προσέλευση, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας, δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και ώθησαν τους παίχτες του ΑΟΧ στη νίκη.
Την ερχόμενη αγωνιστική ο ΑΟΧ έχει ρεπό, ενώ επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, όπου θα φιλοξενήσει τη Θήβα, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. 
Η Θήβα την Τετάρτη είχε κερδίσει τον Αστέρα Αμαλιάδας στη Θήβα, με 2-0, στον εξ' αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής, ενώ την Κυριακή ηττήθηκε απ' το Τσικλητήρα στην Πύλο, με 2-1. 


ΑΟ Χαλκίς (Α. .Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Βαλκάνος, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Μπαλού, Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου (91΄ Σάμαρης), Πολίτης (94΄ λούκας), Ανέστης (37΄ Χατζηστάμου).
ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας (Λ. Σέμος): Τσάμης, Μποτσικάκης, Μπουζούρας, Καζάπης, Αρβανίτης, Κλαδάκης (77΄ Όντγουονγκ), Μπαρμπαρούσης, Μπράβος, Παπουτσής (60΄ Σταθάτος), Γκαντιάγκα, Παρασκευόπουλος (84΄Αντωνόπουλος)






Α.Ο. Χαλκίδας-Αστέρας Αμαλιάδας 2-0 από LAMIASTARGR



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ





 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΞΕΔΡΑΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια: