Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

0 ΝΟΧ: Πρεμιέρα με ισοπαλία στην Ηλιούπολη

Με εκτός έδρας ισοπαλία (7-7) ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις του στην Α2 Πόλο ο ΝΟ Χαλκίδας, ο οποίος χθες, Κυριακή 8 Ιανουαρίου, έμεινε όρθιος μέσα στην Ηλιούπολη και πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Χαλκίδας έδειξε με το καλημέρα ότι και φέτος θα είναι σκληρό καρύδι και θα διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στην πρώτη τετράδα, που συνεπάγεται με πρόκριση στα πλέι οφ ανόδου στην Α1.
Με γκολ του Παύλου Μερκουριάδη ο ΝΟΧ άνοιξε το σκορ αλλά ισοφαρίστηκε. Στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-2, ενώ στο 3ο 8λεπτο, βρέθηκε να χάνει με 6-3. Εκεί όμως η ομάδα της Χαλκίδας δεν τα παράτησε και κατάφερε να μειώσει σε 6-4 και 7-5 και εν τέλη να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αφού σχεδόν 1 λεπτό πριν τη λήξη, ισοφάρισε σε 7-7 με σκόρερ τον Κόρακα.
Τα γκολ του ΝΟΧ πέτυχαν οι Παύλος Μερκουριάδης (2), Κοκκάλας, Κόρακας, Αθανασίου, Μπουρνάζος και Νίκος Μερκουριάδης. 
Επόμενη αγωνιστική για το ΝΟ Χαλκίδας είναι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, όπου θα φιλοξενήσει τη ΝΕ Πατρών, στις 16:00, στο κολυμβητήριο Χαλκίδας.  

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 7-7 ΝΟΧ

Τα 8λεπτα: 1-1, 3-2, 6-4, 7-7
ΓΣ Ηλιούπολης:  Παλληκάρης,  Σπυρόπουλος,  Κοντονής,  Γεωργιάδης (1),  Λύκαρης (1),  Δήμου, Βλαχογιάννης,  Βυθούλκας (2),  Κοντονής (2), Τάσος,  Φώτας,  Κολυβάς (1),  Χασάπης,  Σαλτέρης.
ΝΟ Χαλκίδας: Πούλης,  Αναστασιάδης,  Κοκκάλας (1),  Γάτος,  Αλαφάκης,  Οικονόμου, Μερκουριάδης Παύλος (2),  Κόρακας (1),  Αθανασίου (1),  Μπουρνάζος (1),  Μερκουριάδης Νίκος (1),  Βλάχος, Τρίκας.

Τα αποτελέσματα:
Νηρέας Γέρακα – ΝΕ Πατρών 8-5
ΟΥΚ Βόλου – ΑΕ Χαϊδαρίου 11-8
Μίλων – Νίκη Βόλου 8-7
ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Χαλκίδας 7-7

Η βαθμολογία:
ΟΥΚ Βόλου 3
Νηρέας Γέρακα 3
Μίλων 3
Γ.Σ. Ηλιούπολης 1
ΝΟ Χαλκίδας 1
Νίκη Βόλου 0
ΝΕ Πατρών 0
ΑΕ Χαϊδαρίου 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: