Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

0 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-1 ΑΟΧ: 2ο σερί «διπλό»

Φόρα έχει πάρει ο ΑΟ Χαλκίς και πέτυχε το 2ο σερί δύσκολο «διπλό». Στα πλαίσια της εξ' αναβολής 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η ομάδα της Χαλκίδας, αν και αυτή τη περίοδο έχει διοικητικά θέματα, μετά την παραίτηση του Γιάννη Ελευθεριάδη, αγωνιστικά δεν πτοήθηκε και χθες, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, νίκησε μέσα στην Τρίπολη, τον Παναρκαδικό, με 0-1, με ένα εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Βεζυρζόγλου στο 18'.
Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, ο ΑΟΧ κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς, με τα μελανά σημεία του αγώνα να είναι οι 2 τραυματισμοί, του Εμέκα στο 44' και του Θωμά στο 81'.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 18' - Ο Βαλκάνος κέρδισε φάουλ έξω απ' την περιοχή, και με "κομπίνα", ο Ντελέκος εκτέλεσε με τακουνάκι πάσα δίπλα στον Βεζυρτζόγλου και εκείνος σούταρε με τη μία και πέτυχε ένα ωραίο γκολ, κάνοντας το 0-1 για την ομάδα της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)
  • 25' - Από εκτέλεση κόρνερ, ο Κυριακόπουλος κάνει ένα σουτ, αλλά βρήκε σαν πάσα τον Καραβέτα ο οποίος πλάσαρε από πολύ κοντά και ο Ντουμάνης έδιωξε σε κόρνερ. (ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ)
  • 42' - Σουτ του Μέλο, ο Ντουμάνης έδιωξε σε κόρνερ. (ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ)
  • 48' - Σουτ του Βεζυρτζόγλου, άουτ. (ΑΟΧ)
  • 60' - Από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Ανέστη, δίπλα απ' το οριζόντιο δοκάρι του Καπετάνου. (ΑΟΧ)
  • 80' - Δυνατό πλασέ του Τικούδη, ο Ντουμάνης έδιωξε σε κόρνερ. (ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ)
Όπως και την προηγούμενη αγωνιστική στην Αθήνα, έτσι και εχθές στη Τρίπολη, οι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς ακολούθησαν την ομάδα. Περίπου 30 φίλαθλοι της Χαλκίδας βρέθηκαν στην Τρίπολη και εμψύχωσαν τους παίχτες του ΑΟΧ με συνθήματα.
Από Δευτέρα θα υπάρξουν και διοικητικές εξελίξεις στον ΑΟ Χαλκίς, με τον Γιώργο Τσαγκάρη να αναλαμβάνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τα ηνία της ομάδας, μετά την παραίτηση του Γιάννη Ελευθεριάδη. Ο Γιώργος Τσαγκάρης δεν πήγε στην Τρίπολη, αλλά το πρωί μίλησε στους ποδοσφαιριστές, λέγοντάς τους: «Σας πιστεύω και ξέρω ότι μπορείτε να κερδίσετε σήμερα και να κάνετε τον κόσμο χαρούμενο. Την επόμενη εβδομάδα θα μπουν τα πράγματα σε μία σειρά και ό,τι πρόβλημα υπάρχει θα το λύσουμε. Η ομάδα θα προχωρήσει δυναμικά και έρχονται καλύτερες μέρες».Οι παίκτες έκαναν το χατίρι στον υποψήφιο πρόεδρο, αλλά και στον κόσμο της ομάδας και γύρισαν από την Τρίπολη, θριαμβευτές.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 5 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα πραγματοποιήσει το 3ο του σερί εκτός έδρας αγώνα και θα ταξιδέψει αυτή τη φορά στη Πύλο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τσικλητήρα, στις 15:00. Οι παίχτες του ΑΟΧ θέλουν να κάνουν το 3ο σερί «διπλό», ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψουν και πάλι φίλαθλοι της Χαλκίδας, για να στηρίξουν τον ΑΟΧ σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Αντωνόπουλος): Καπετάνος, Πετρόπουλος, Γκρόσιος, Αρώνης, Δήμος, Κυριακόπουλος, Καναβέτας, Βελισσάρης, Γιαγκούδης, Πούτση, Κολιόπουλος. Έπαιξαν και οι Σαλαπάτας, Σταθουλόπουλος και Μέλλος. 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Καραμπάς, Μπακομήτρος, Ζυγογιάννης, Θωμάς (80' λ.τρ. Σάμαρης), Εμέκα (44' λ.τρ. Πολίτης), Ντελέκος, Βαλκάνος, Βεζιρτζόγλου, Ανέστης, Μπαλού (90' Ζάχι).

16η αγωνιστική
ΑΟ Ζευγολατιού 0-1 Τσικλητήρας Πύλου
Αχαϊκή 3-2 Δόξα Μεγαλόπολης
Αστέρας Αμαλιάδας 1-0 Φωστήρας
Αιολικός 1-2 ΠΑΟ Βάρδας
Παναρκαδικός 0-1 ΑΟ Χαλκίς
Παναργειακός 2-0 Παναχαϊκή
Ένωση Ερμιονίδας 4-2 ΑΟ Λουτράκι
Ρεπό: ΑΟ Θήβας



ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-1 ΧΑΛΚΙΔΑ


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ





Δεν υπάρχουν σχόλια: